Soğuk kar ve şiddetli yağışlar etkisini artırarak sürecek. Güney, Güneydoğu ve Doğu bölgelerinde yoğun yağış ve kar uyarısı yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bazı fakülte yüksekokul ve enstitüler kapatılırken yenileri kuruldu Resmi Gazete'de yayımlandı: Bazı fakülte yüksekokul ve enstitüler kapatılırken yenileri kuruldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre, akşam saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Adıyaman ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli yağmurun etkisini göstermesi bekleniyor. Yüksek kesimlerde ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

Ayrıca, gece ve yarın sabah saatlerinde Tunceli, Bingöl, Muş, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzeyinde kuvvetli yağmur ve sağanaklar görülecek. Diyarbakır ve Adıyaman'ın kuzey bölgelerinde ise yağışın kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor

Van, Erzurum ve Erzincan'ın güneyi ile Hakkari'nin kuzeyi ve Şırnak'ın doğusunda ise yüksek alanlarda ve dağlık kesimlerde kuvvetli, yer yer yoğun kar yağışı görülecek.

Kaynak: AA