Güncel

Mehmet Metiner İBB için gönlündeki adayı açıkladı

İstanbul'u 5 yıl aradan sonra tekrar kazanmak isteyen AK Parti'de aday tartışmaları sürüyor. Son olarak partinin eski vekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabından İBB için gönlündeki adayın kim olduğunu açıkladı.

Abone Ol

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için öne çıkan isimlere dikkat çekti.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve eski Bakan Murat Kurum'un isimleri ön plana çıkarken, Metiner, teşkilatın gönlündeki adayın M. Tevfik Göksu olduğunu ileri sürdü.

Mehmet Metiner, Tevfik Göksu için, "Esenler’i nasıl dönüştürdüğüne tanığız. Esenler’de neler yaptığına da. Senin ufkuna İmamoğlu yetişemez. Senin arkanda devasa bir başarı hikayesi var. İmamoğlu ise sadece imaj. Gurur duyuyoruz seninle, bilesin!" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Metiner aday seçiminde iki önemli kriterin olduğunu belirtti. Bu kriterleri "Teşkilatın gönlü" ve "Halkın gönlü" olarak sıralayarak, adayın hem teşkilatın hem de halkın desteğini kazanması gerektiğini vurguladı.

Metiner’in paylaşımı şöyle:

“AK Parti aday seçiminde 2 kritere dikkat!

- Teşkilatın gönlü.

- Halkın gönlü.

Halka sorulmalı doğrudan.

Teşkilatın kabulü sağlanmalı.

Teşkilatın kabulü yoksa başarı olmaz.

Halkın gönlünde değilsen teşkilat ne yapsa boş.

Halka ve teşkilata rağmen olmaz.”