Çolaklı Mahallesi Torunlar Sokak'ta, 14 yaşındaki E.C.K, arkadaşları Deniz Ş. (10) ve Yıldıray G. (11) ile kendi evlerinin alt katındaki eve girerek abisine ait olduğu iddia edilen av tüfeğiyle oynamaya başladı. Tüfeğin ateş alması sonucu çıkan saçmalar Deniz Ş. ve Yıldıray G'ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Manavgat Colakli Cocuk Tufek 2

Kılıçlı teğmenlerin Erdoğan'ın gündeminde olduğunu duyurmuştuk: Temizlenecek Kılıçlı teğmenlerin Erdoğan'ın gündeminde olduğunu duyurmuştuk: Temizlenecek

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Deniz Ş'nin yaşamını yitirdiği belirlendi, ağır yaralanan Yıldıray G. ise ilk müdahalenin ardından kent merkezindeki bir hastaneye sevk edildi. Jandarma ekibi, E.C.K'yi gözaltına aldı.

Deniz S Manavgat Colakli

Deniz Ş.

EVDE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMUŞ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuğun abisinin evinde av tüfeğiyle oynarken tüfeğin ateş alması sonucu 10 yaşındaki arkadaşı hayatını kaybetti, 12 yaşındaki arkadaşı ise yaralandı.   
Manavgat Çolaklı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Torunlar Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 1. katında yaşanan olayda, Y.G. (14), Deniz Ş. (10) ve Emir K. (12) buluştu. Y.G'nin av tüfeği ile oynaması sırasında tüfeğin ateş alması sonucu Deniz Ş. ve Emir K. ise isabet eden saçmalarla yaralandı. 

JANDARMA GÖZALTINA ALDI


Olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Deniz Ş'nin yaşamını yitirdiğini belirlerken, yaralı Emir K. önce Manavgat Devlet Hastanesi'ne, ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın ardından Y.G., jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Sultangazi’de şüpheli paketten el yapımı bomba çıktı Sultangazi’de şüpheli paketten el yapımı bomba çıktı

Manavgat Colakli Cocuk Tufek

Narin Güran öldürülüp çuvalla dereye atılmış: Taş ve ağaç dallarıyla cansız bedeni gizlenmiş Narin Güran öldürülüp çuvalla dereye atılmış: Taş ve ağaç dallarıyla cansız bedeni gizlenmiş

"HANGİ MELEĞE YANAYIM"


Deniz Ş'nin cenazesi, olay yeri incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayı duyan çocukların yakınları ve arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadı. Y.G'nin annesi de, "Hangi meleğe yanayım. Buna nasıl dayanılır" şeklinde feryat etti. 
Manavgat Colakli Cocuk Tufek 3

Ömer Çelik'ten teğmenler açıklaması: Atatürk dediği için bu soruşturma açılmıyor Ömer Çelik'ten teğmenler açıklaması: Atatürk dediği için bu soruşturma açılmıyor

Kaynak: İHA