Güncel

Manav görünümlü kaçak ilaç deposuna operasyon

İstanbul Küçükçekmece’de polis ekipleri, manav gibi görünen bir depoda cinsel performans arttırıcı ürünler üretildiğini tespit etti. Baskında binlerce ürün ve hammaddeler ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Loading...

Abone Ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahada yaptıkları çalışmalar sonucunda Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde bir depoda kaçak ürün üretildiği ihbarı aldı. Ekipler, öğle saatlerinde depoya operasyon düzenledi. Deponun manav gibi süslendiği, ancak içeride otomatik makinelerle cinsel performans arttırıcı hap, jel, çikolata gibi ürünler üretildiği belirlendi. Ayrıca bu ürünlerin hammaddesi olan sildenafil ve glikoz şurubu da depoda bulundu. Depo sahibi B.I. ve çalışanı S.I. gözaltına alındı. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden ürettikleri ürünleri piyasaya sürerek satış yaptıkları öğrenildi.

SAĞLIK AÇISINDAN TEHLİKELİ

Cinsel performans arttırıcı ürünlerin merdiven altı üretimlerinin sağlık açısından ciddi riskler taşıdığı biliniyor. Bu ürünlerin içerisinde bulunan sildenafil maddesi, kalp hastalığı, yüksek tansiyon, böbrek yetmezliği gibi rahatsızlıkları olan kişilerde ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Ayrıca bu ürünlerin bağımlılık yapma potansiyeli de bulunuyor. Bu nedenle bu tür ürünleri kullanmak isteyen kişilerin doktor tavsiyesi alması gerekiyor.