Arkadan aydınlatmalı tuşları ve Logi Options+ özelliği ile dikkat çeken MX Keys S klavye, tekrarlayan görevleri otomatikleştirme imkanı sunuyor. Aynı anda üç farklı Apple cihazına bağlanabilen klavye, cihazlar arası geçişi kolaylaştırıyor.

MX Keys Combo: Klavye ve Fare İkilisi

MX Keys Combo, MX Keys S klavye ile sessiz tıklama özelliğine ve yüksek hassasiyetli sensöre sahip MX Master 3S fareyi bir araya getiriyor. MagSpeed Elektromanyetik tekerlek sayesinde daha hızlı kaydırma imkanı sunan fare, Logi Options+ uygulaması ile kişiselleştirilebiliyor.

Mxmaster

MX Anywhere 3S: Kompakt ve Çok Yönlü Fare

Taşınabilirliği ve cam dahil her yüzeyde çalışabilmesiyle öne çıkan MX Anywhere 3S fare, USB-C hızlı şarj özelliği sayesinde 70 güne kadar kullanım süresi sunuyor.

MX Keys Mini: Minimalist Tasarım ve Özelleştirme

Apple'ın uzay grisi rengiyle uyumlu minimalist tasarıma sahip MX Keys Mini, akıllı aydınlatma ve isabetli yazma deneyimi sunuyor. Uygulamaya özel kısayollar ve profiller oluşturma özelliği de bulunan klavye, kullanıcıların iş akışını kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

Ergo Wave Keys: Ergonomik Tasarım ve Konfor

Logitech'in Mac için özel olarak tasarladığı ilk ergonomik klavye olan Ergo Wave Keys, el destekleri ile bilekleri rahat ettiriyor ve daha iyi bir duruş sağlıyor.

MX Keys S 109,99 dolar, MX Keys S Combo 199,99 dolar, MX Anywhere 3S 79,99 dolar, MX Keys Mini 99,99 dolar ve Wave Keys 59,99 dolar fiyat etiketleriyle satışa sunuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ