Üst komşusunun evine girdi

Olay, dün gece saat 23.45 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi Papatya Sokak’ta bulunan Kader Apartmanı’nda yaşandı. Alınan bilgiye göre, gürültü yaptıkları için üst komşusuyla birçok kez kavga eden T.Ü., tüfekle evi basıp B.T. (71), H.T. (41), S.T. (40), M.T. (13) ve C.T. (11) isimli aile bireylerini vurdu. Ardından olay yerinden kaçtı. Mahalle sakinleri, silah sesleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Adana'da bir kadın evde çalınır diye yanında taşıdığı altınları hastanede unuttu Adana'da bir kadın evde çalınır diye yanında taşıdığı altınları hastanede unuttu

5 kişi hayatını kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.T, H.T, M.T. ve C.T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan S.T. ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerinde inceleme yaptı. Olayda kullanılan tüfek ve çok sayıda boş kovan bulundu.

Katil zanlısı yakalandı

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, katil zanlısı T.Ü.'yü kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: (İHA)