Kolpaçino 4" serisinin fragmanı nihayet geldi. Bu serinin ilk üç filmi 2009, 2011 ve 2016 yıllarında izleyiciyle buluşmuştu ve beklenen devam filminden gelen fragman, sinemaseverleri heyecanlandırdı.

Film, usta sanatçıların yer aldığı güçlü bir kadroya sahip. Başrollerden birini paylaşan Şafak Sezer, aynı zamanda filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi isimler de filmde konuk oyuncu olarak yer alacaklar. Ünlü şarkıcılar, kendi karakterlerini canlandıracaklar. Serinin değişmeyen oyuncularından Şafak Sezer'e Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül eşlik ediyor.

Merakla beklenen bu proje, Özgür'ün geçmişte kendisine ihanet eden kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor. 12 Ocak'ta vizyona girecek olan film, izleyicilerin ilgiyle beklediği bir yapıma dönüşmeye aday.

kolpacino_4_netflix_e_gelecek_mi_kolpacino_4_ne_zaman_sinemalara_gelecek_hangi_tarihte_cikacak_oyunculari_kim_h136743_1e1f0

2023 yılında Samsun'daki müzelere 600 bine yakın ziyaret gerçekleşti 2023 yılında Samsun'daki müzelere 600 bine yakın ziyaret gerçekleşti

Kaynak: HABER MERKEZİ