Olay, dün Kartepe ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, doktor olan İ.A., 2 ay önce bir apartman dairesi satın aldı. Evde oturan kiracısı S.H.D.'den evi boşaltmasını istedi. S.H.D. ise yasal olarak 6 aylık süresi olduğunu ve bu süre içinde evi boşaltacağını söyledi. İ.A., kiracısına ihtarname göndererek evden çıkmasını istedi.

Dün telefonla kiracısını arayan İ.A., bir an önce evi boşaltmasını söyledi. Kiracısı S.H.D. ise kendisine küfür ederek, “Beni buradan kimse çıkaramaz, buraya gel” dedi. İ.A., kiracısıyla konuşmak için evin önüne gitti.

BALTA İLE SALDIRDI

Evin önünde karşılaşan taraflar arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İ.A. ve S.H.D., birbirlerine tekme ve yumrukla saldırdı. Çevreden toplanan bazı kişiler de İ.A.'ya müdahale etti. İ.A., bu sırada arabasının bagajından aldığı baltayı kiracısına doğru savurdu. S.H.D., balta darbeleriyle yaralandı.

İstanbul'da Filistinliler için dualar yapıldı İstanbul'da Filistinliler için dualar yapıldı

OLAY YERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, İ.A.'yı gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise S.H.D.'yi hastaneye kaldırdı. S.H.D., tedavisinin ardından taburcu edildi. İ.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERASI HER ŞEYİ KAYDETTİ

Olay anı, evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İ.A.'nın baltayı alıp kiracısı ve yanındaki kişilere doğru gittiği, balta ile vurduğu anlar görülüyor.

Kaynak: DHA