Denizli'de meydana gelen bir trafik kazası, şaşırtıcı bir olay yaşandı. Motosikletin çarptığı genç yaya, yaşadığı şokun ardından aniden 'Rüya bu' diyerek koşmaya başladı.

Alanya’da yavru caretta carettalar mavi sularla buluşmayı sürdürüyor Alanya’da yavru caretta carettalar mavi sularla buluşmayı sürdürüyor

Kaza, Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda gerçekleşti. Motosikletli bir kurye, hızla ilerlerken yolu geçmeye çalışan gence çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve genç yere düşerken, çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu ve acil yardım ekiplerine haber verdi.

AW084189_01

ANİDEN KOŞMAYA VE BAĞIRMAYA BAŞLADI

Olayın şaşkınlığı sürerken, genç aniden kendine geldi. Ancak polis ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken beklenmedik bir şekilde huzursuzlanıp, 'Rüya gibi, beni bırakın' diyerek kaçmaya başladı. Polis ve yakınları tarafından durdurulan genç, bir süre sonra sağlık ekibinin muayene isteğine de direndi.

Uzun çabalardan sonra nihayet sakinleştirilen genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralıların tedavisi tamamlanırken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

AW084189_07

Kaynak: İHA