İstanbul Kirazlıtepe'deki kentsel dönüşüme dair Bakan Kurum açıklama yaptı İstanbul Kirazlıtepe'deki kentsel dönüşüme dair Bakan Kurum açıklama yaptı

Olay, dün akşam Liseler Mahallesi Hükümet Caddesi’nde meydana geldi. 47 yaşındaki Turgay Uysal, 34 DFM 775 plakalı hafif ticari araçtan tabancayla ateş açılması sonucu karnına ve bacaklarına 6 kurşun isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Uysal, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uysal’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

GEÇEN YIL DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Turgay Uysal’ın, geçen yıl 21 Temmuz’da da aynı mahallede silahlı saldırıya uğradığı ve yaralandığı belirlendi. Olay yerinde 11 boş kovan bulan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Mobese kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kaçtığı aracı, olay yerine 3 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde buldu. Araçta yapılan aramada, olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

HUSUMET İDDİASI

Turgay Uysal’ın ilk ifadesinde, olayı gerçekleştirenleri tanımadığını, görmediğini ve herhangi bir husumetlisinin olmadığını söylediği bildirildi. Polis, olayın nedenini ve şüphelilerin kimliğini belirlemek için soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA