Kahve Dünyasının Mobil Teknolojileri

Artık kahvenin pişip pişmediğini sormaya gerek yok! İtalyan kahve makinelerinin üretimi Kahve yapma sürecinin başlangıcını cep telefonundan takip eden cihaz ve yazılımlar geliştirdi.

Abone Ol

Kahve çekirdeklerinin suyun sıcaklığına oranı bir cep telefonunda izlenir. Kahve Tutkusundan ilham aldığını söylüyor. Kahve severler için Victoria Arduino'nun kahve makineleri ve kahve öğütücüleri özel şekilde tasarlanmış.
 Ortadoğu ekibiyle görüştüm. Kahve tutkusunu gözlerinde görüyorum. 
 italya'dan Antonio Orria. Bunun, mobil teknoloji dünyamızı entegre ederek hayatımızı kolaylaştıran kahve makinelerinin geleceği olduğunu söyledi. 

Peki Kahvenizi hangi Buzla alıyorsunuz? 
 Öyle bir buz yaptı ki buz nerdeyse erimiyor, en güzel de pırlanta tarzı buzları soğuk kahveye eklemek ise işin zevkli yanı.

 Tonique Collective bunu başardı. Tonique Collective, buz merkezi. İşin sahibi John Gillespie ile tanıştım: “Ülkedeki F & B sahnesinin manzarasını değiştireceğine inandığım yeni bir girişim olan BAE'nin alkolsüz içecekler için ilk özel perakende mağazasını açmaktan özellikle heyecan duydum” dedi.
Burası Artisan Ice co.…

Köylü kadınlarının Yemen Kahvesi artık tütsülü.

Alkolsüz maltlar özel tütsü dumanlı (smokey) katkısı ve yeni buz ile özel hisettiriyor. 
Bunu Dubai’deki atolyesinde yaşadım. Gelelim bu harika tadları bize getiren isme. Mokha Kahvesi artık o nedenle dumanlı! 
Victoria Arduino, Mokha 1450 ve Tonique küratörlüğünde Dubai'nin olağanüstü alkolsüz içecekler ve özel kahvenin küratörlüğünü yaptığı türünün ilk destinasyonunda özel bir Alkolsüz Espresso Martini ustalık gösterisi. 
Bize bu harika kahveleri tattıran isme gelelim. Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kahve işinde bir  oyun kurucu.
Dubai kahve dükkanı markası Mokha 1450 son derece yenilikçi. Ve bir tutkusu var. Mokha 1450, yeni başlayan ve bilenler için ısmarlama lüks özel kahve deneyimlerinin küratörlüğünü yapıyor. 
Bu özel görüşmede firmanın üstadı Ceo’su Garfield Kerr, kahveye yolculuğunu ve konsepti Mokha 1450'yi detaylandırıyor. Mokha 1450, gerçekten eşsiz kahve kokteylleri ve soğuk içecekler sunmanın ön saflarında yer almakta. 
 Mokha 1450: BAE'de Lüks Özel Kahve Butiği  demek. 
Yemen'den gelen geleneksel ve çağdaş kahveleri kokluyor ve içiyorsunuz ama aynı zamanda Jamaika tadını da hissediyorsunuz.
Bazen tadımda kendimizi unutur ve New York, ABD veya Milano, İtalya'da kahve içiyor oluruz. 
Mokha 1450'nin CEO'su Sevgili Garfield Kerr ile sohbetimin özeti: 
“Mokha 1450 son derece yenilikçi. World of Coffee'de prömiyerini yaptığımız son yenilik kahvenin özünü araştıran kristal berraklığında kahveydi. Lüks markalarla ortaklıkları vurgulayacağız.”

Evet bambaşka bir dünya ve dünyanın en lüks merkezlerinde artık yeni ve teknolojik gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.
Kahve Yemen’den gelir; teknolojisi ise jet hızıyla.