Güncel

İtfaiyeye yol vermeyen sürücü tepki çekti

İstanbul Esenyurt’ta bir yangına müdahale etmek isteyen itfaiye aracının önünü kesen sürücü, kameraya yakalandı. Siren, selektör ve anonslara rağmen yol vermeyen sürücü, itfaiye ekiplerinin ve diğer sürücülerin tepkisini topladı.

Loading...

Abone Ol

Olay, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı’nda meydana geldi. Bir binada çıkan yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye aracı, trafikte ilerlemeye çalıştı. İtfaiye aracının önünde seyreden bir araç sürücüsü ise siren, selektör ve anonslara aldırış etmedi. İtfaiye aracının önünü sürekli kapatan sürücü, yangın yerine ulaşmakta zorlanan itfaiye ekiplerinin ve diğer sürücülerin tepkisini çekti.

CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLEN O ANLAR

İtfaiye aracının önünü kesen sürücünün umursamaz tavırları, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, itfaiye aracının siren ve selektörlerle yol istediği, ancak önündeki aracın yol vermediği görülüyor. İtfaiye ekiplerinden birinin anons ile “sağa yanaş itfaiye aracına yol ver” dediği duyulurken, sürücünün ısrarla yol vermediği görülüyor. Görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük tepki topladı.