İtalyan otomobil markası SWM, Türkiye otomotiv pazarına giriş yaptı. Markanın SUV modelleri SWM G01 ve SWM G01F, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

swm-1

SWM G01 VE SWM G01F FİYATLARI NE KADAR?

SWM’nin Türkiye’de satışa sunduğu SUV modelleri SWM G01 ve SWM G01F, rekabetçi fiyatlarıyla otomobil severleri cezbediyor. SWM G01 modeli 922.000 TL, SWM G01F modeli ise 1.270.000 TL fiyat etiketine sahip.

Bu fiyatlarla SWM, Türkiye otomotiv pazarında iddialı bir konum elde ederek, kullanıcılara uygun maliyetli bir SUV alternatifi sunuyor.

Citroen’den rakiplerini geride bırakacak kampanya geldi... Yıl sonuna kadar geçerli Citroen’den rakiplerini geride bırakacak kampanya geldi... Yıl sonuna kadar geçerli

g01f

SWM MARKASININ TARİHİ

SWM markası, 1971 yılında İtalya’da kuruldu. Marka, 2014 yılında Çinli Shineray Holding tarafından satın alındı. Satın alma sonrasında SWM Motors olarak yeniden adlandırılan marka, 2016 yılında Shineray Holding’in bünyesindeki Brilliance Shineray Chongqing Automobile Co. Ltd.'ye bağlandı.

SWM markası, Türkiye pazarına ATMO Grubu ile ortaklık kurarak girdi. Marka, köklü geçmişi ve Shineray Holding’in güçlü desteğiyle birlikte, Türkiye’deki otomotiv sektöründe etkili bir rol oynamayı amaçlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ