Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı

Olayın ardından firari suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Eski bir videosundan kesit yayınlayan Peker, "Beyoğlu'nda bir genç kızı köşeye sıkıştırıp taciz eden sapıklar serbest bırakılıyor. Tacizci, tecavüzcü köpeklere uygulanması gereken tek tarife; Reis Sedat Peker adaletidir" ifadesini kullandı.

Dubai'de "dijital tecrit" altında olduğu bilinen Peker, bu paylaşımda İstanbul'da İ.A. (25) adlı kadına yaklaşarak cinsel saldırıda bulunan iki şahıs için sessizliğini bozdu. Paylaştığı videoda, "Biz, başkasının kızının namusunu kendi namusumuz gibi kabul ederiz, tecavüz olmaz, olamaz!" sözlerine yer verildi.

NE OLMUŞTU

29 Eylül sabahı İ.A. sokakta yürürken iki kişi tarafından cinsel saldırıya uğradı. Saldırının ardından şüpheliler Semir Tarhan ve Ömer Konu yakalanmış, ancak savcılığın talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Olay anına ait görüntülerin yayımlanmasının ardından haklarında yeniden gözaltı kararı çıkarıldı. Semir Tarhan ve Ömer Konu, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ