İstanbul Emniyeti'nden eğitim öğretim yılı için yeni güvenlik tedbirleri alındı İstanbul Emniyeti'nden eğitim öğretim yılı için yeni güvenlik tedbirleri alındı

Önceki dönem Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, 25 ve 26.dönem Adana Milletvekili Türkiye Jakarta Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan,  İstanbul Vali Yardımcıları Mehmet Sülün ve Mustafa Kaya,  Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, iş insanları Aydoğan Süer, Hayrettin Alp, Yakup Kaptan, Türkiye’nin Libya Konsolosluk Dış İlişkiler Sorumlusu Cem Sucu,  28. Dönem MHP’den Adana Milletvekili Adayı ve iş insanı Reha Yereşen, Adana Çukurovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Danışma Kurulu Başkanı Kağan Özarslan ile Kozan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Topaloğlu’nun katıldığı yemekte dernek başkanları Adana’ya ve Adanalılara dair konuşma yaptılar.

Adana Çukurovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat İnce ile Tufanbeyli Yöresi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Av. Dr. Emrah Aktürk, burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ