Asayiş

İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına can aldı

Şiddetli yağışlar ve fırtına tüm yurtta hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. İstanbul Valiliği tarafından kentte durum hakkında açıklama geldi. Bir kişinin fırtınadan dolayı hayatını kaybettiği belirtildi.

Abone Ol

İstanbul'da etkili olan fırtına ve şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodlu uyarıda bulunduğu belirtildi.

Trthaber'in haberine göre: Fırtına ve yağışın salıyı çarşambaya bağlayan gece etkili olduğu vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen havalimanında seferler planlandığı şekilde devam ediyor.

İDO 7, BUDO 5 olmak üzere toplam 17 sefer olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edilmiş, boğaz trafiği iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Ekiplerimiz, İstanbul genelinde 9 su baskını, 27 çatı uçması, 43 ağaç devrilmesi, 1 toprak kayması, 66 tehlike arz eden parça ve 2 direk devrilmesi olmak üzere toplam 148 olaya müdahale edildi.

Kağıthane Emniyet Evleri Mahallesi'nde meydana gelen direk devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Ayrıca, Zeytinburnu sahilinde bir geminin karaya oturduğu ancak olayda yaralı ve can kaybı olmadığı belirtilmiştir. Eyüpsultan'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 ev tedbir amaçlı boşaltıldı.