Yerel

İstanbul'da patlak lastikle yola devam eden sürücü takla attı

İstanbul'da patlak lastikle trafikte ilerleyen sürücü yapılan tüm uyarılara rağmen yoluna devam edince aracın kontrolünü kaybederek refüje çarpıp takla attı. Yaşanılanlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına böyle yansıdı;

Loading...

Abone Ol

İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşanan trafik dehşeti, dikkat çeken bir olayla gündeme geldi. Bugün saat 04.00 sıralarında Paşa Mahallesi Akar Caddesi'nde meydana gelen kaza, sürücüde patlak lastik olmasına rağmen olağanüstü bir şekilde devam etti.

İddiaya göre, Beyoğlu’nda seyir halindeki Murat Aksu'nun kontrolündeki 34 ZG 4142 plakalı otomobil, park halindeki araca çarptıktan sonra patlak lastikle ve dikiz aynasız bir şekilde yoluna devam etti. Diğer sürücülerin uyarılarına rağmen dikkate almayan Aksu'nun aracı, Şişli Akar Caddesi'nde refüje çıkarak takla attı.

Kaza sonucunda ters dönen otomobil, park halindeki 2 araca çarptı ve sürücü Murat Aksu yaralandı. Olay yerine çağrılan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, kısa sürede müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirirken, Murat Aksu daha sonra ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza nedeniyle çekici yardımıyla yoldan kaldırılan araçta ve park halindeki diğer iki araçta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Görüntülerde, patlak lastikle ve dikiz aynasız ilerleyen sürücünün kaza anından önce uyarılara aldırış etmeden yoluna devam ettiği anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kazanın ardındaki detaylar, güvenlik güçleri tarafından titizlikle inceleniyor.