Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İstanbul Sultanbeyli’de polisten kaçan aracın tıra çarpması sonucu 1 kişi öldü

İstanbul’un ilçesi Sultanbeyli’de polisin “dur” ihtarına uymayıp kaçan hafif ticari aracın tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İstanbul'un ilçesi Sultanbeyli'de polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan hafif ticari

İstanbul Kartal’da görev yapan polis ekipleri, sürücüsü henüz belirlenemeyen ve durumundan şüphelendikleri 34 NSV 932 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istedi.

“Dur” ihtarına uymayıp kaçan sürücünün kullandığı araç, Sultanbeyli ilçesi Mecidiye Mahallesi Fatih Bulvarı’ndaki kavşakta park halindeki tıra arkadan çarptı.

İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde araç içerisinde sıkışan 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de ağır yaralandığı belirlendi.

Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, ölen kişinin cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Öte yandan kazaya karışan araçtan kendi imkanlarıyla çıkarak kaçmak isteyen ve polise ateş açan bir şüphelinin ise yaralı yakalandığı öğrenildi.