İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi olan İGA, Global Traveler (GT) dergisinin 20. yıl dönümü kapsamında düzenlenen ödül töreninde önemli başarılar elde ettiğini duyurdu. İGA İstanbul Havalimanı Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, Los Angeles'taki "The Langham Huntington Pasadena"da gerçekleşen bu ödül törenine katıldı.

İstanbul Kirazlıtepe'deki kentsel dönüşüme dair Bakan Kurum açıklama yaptı İstanbul Kirazlıtepe'deki kentsel dönüşüme dair Bakan Kurum açıklama yaptı

Okuyucuların oylarıyla "Dünyanın En İyi Havalimanı" ve "Avrupa'nın En İyi Havalimanı" ödüllerini kazanan İstanbul Havalimanı aynı zamanda "En İyi Yeme İçme Alanına Sahip Havalimanı", "En İyi Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı" ve "Avrupa'da En İyi Gümrüksüz Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı" kategorilerinde de ödül aldı.

Şengül, 5 farklı ödüle layık görülmelerinin kendilerini gururlandırdığını belirtti. İGA İstanbul Havalimanı'nın her başarısının ardından daha büyük hedefler koymayı ve azimle ilerlemeyi benimsediğini vurguladı. Ayrıca, havalimanlarının globalde aldığı ödüllerin bu yaklaşımın en büyük kanıtı olduğunu ifade etti. Şengül, havalimanlarının "hedef coğrafya" olarak belirlediği ABD'den ve Global Traveler gibi önemli mecralardan aldıkları ödüllerle ülkelerine döndüklerini söyledi.

Şengül, İstanbul Havalimanı'nın 5 yılda 200 milyondan fazla yolcuya hizmet verdiğini ve sürdürülebilirlik konusunda farklı yolcu segmentlerine uygun tasarladıkları hizmetlerin ve teknolojik altyapıdaki geliştirmelerin başarılarına önemli katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, standart havalimanı hizmetlerinin yanı sıra mobilite odaklı, yenilikçi teknolojik hizmetlerle seyahat deneyimini zenginleştirdiklerini ve kullanıcılarının beklentilerini aştıklarını vurguladı. Son olarak, Global Traveler okuyucularına teşekkür ederek, İstanbul Havalimanı deneyimini yaşayan ve oy kullanan herkese şükranlarını iletti.

Kaynak: HABER MERKEZİ