Ekonomi

İnternete yeni yılda büyük zam! İşte cep yakan o tarife

Geçtiğimiz yıl içinde birçok internet sağlayıcı ve operatör, tarife ücretlerine zam yapmıştı. En son ekim ayında fiyat güncellemesi yapan Türk Telekom, 1 Ocak 2024 itibariyle internet fiyatlarına bir zam daha geleceğini duyurdu.

Abone Ol

Yaklaşan yeni yıl ile birlikte, internet kullanıcılarını üzecek bir gelişme yaşanıyor. 2024'ün başında, internet tarifelerine önemli bir zam yapılacak.

İşte detaylar:

Zam Haberleri Art arda Geliyor

Yılın sonuna sayılı günler kala, zam haberleri gündemi meşgul etmeye başladı. Asgari ücret ve emekli maaşları belirlenmemişken, internet kullanıcılarını ilgilendiren kötü bir haber geldi. Zam haberleri, 1 Ocak sonrasında internet kullanıcılarını etkileyecek.

Geçen Yıl Yapılan Zamların Ardından Yeni Güncelleme

Geçtiğimiz yıl içinde birçok internet sağlayıcı ve operatör, tarife ücretlerine zam yapmıştı. Türk Telekom, en son ekim ayında bir fiyat güncellemesi yaparak kullanımda olan tarifeleri duyurmuştu. Ancak, 1 Ocak itibariyle internet fiyatlarına bir zam daha gelecek.

Türk Telekom'dan Yapılan Açıklama

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı, Alo dakika paketleri liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, nakil, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacak.

Bu güncellemeden sadece taahhütsüz müşteriler etkilenecek. Taahhütlü müşteriler ise taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecek.