Ankara Akyurt'ta "sahte bal" üretim malzemeleri yakalandı: Vali açıklama yaptı Ankara Akyurt'ta "sahte bal" üretim malzemeleri yakalandı: Vali açıklama yaptı

Sosyal medya kullanıcısı "Görko", hesabı X'te yaptığı paylaşımda, pedofili bir bireyin bir kız bebeğini istismar ettiği görüntüleri Ekşi Sözlük platformundan kendisine gönderdiğini iddia etti.

İddiaya göre, pedofil ekşi sözlük yazarı, istismar ettiği bebeğin karnına tarih yazarak çektiği fotoğrafları "Görko" adlı kullanıcıya mesaj olarak gönderdi.

Sapığın gönderdiği iğrenç mesajlar ve görüntüler karşısında derin bir şok yaşayan Görko, pedofili şahsı ifşa etmek istemesi sonucunda sözlük yönetimi tarafından platformdan men edildi. Bu olayın kamuoyunda geniş yankı bulmasıyla birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, pedofili içeriklerin bulunduğu Ekşisözlük'te yer alan yazarı tespit etmek amacıyla çalışmalarını başlattı.

0x0-1701351404626

Kullanıcı, günlerdir istismarcının eylemlerini anlatmaya çalıştığını belirtirken, istismarcının bugün sabah saatlerinde kendisine bir fotoğraf daha gönderdiğini ve paylaşırken 'Elinden bir şey gelmiyor mu?' notu düştüğünü belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise "bebeğin istismarı" iddiasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bir bebeğin istismara uğradığına dair yapılan ihbarın ardından ilgili ekiplerin hızla harekete geçtiğini duyurdu. Şüpheliye yönelik kimlik ve adres tespit çalışmalarının halen devam ettiğini belirtti.

Bakanlık sözcüsü, "sosyal medyada bir şahsın bir bebeği istismar ettiğine dair iddiaların bulunduğu" konusunda açıklama yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ