Güncel

İETT'de uyuyakalan çocuğunu otobüste unuttu

İstanbul Küçükçekmece’de bir aile, 8 yaşındaki çocuklarını İETT otobüsünde uyurken unuttu. Çocuk, polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Olay, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone Ol

Otobüsten İndiler, Çocuklarını Unuttular

Olay, 1 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. Yusuf Aslan (8) isimli çocuk, ailesiyle birlikte Esenler Otogar’dan 76O Avcılar-Otogar hattında çalışan İETT otobüsüne bindi. Bir süre sonra boşalan bir koltuğa oturan çocuk, uyumaya başladı. Otobüs İkitelli durağına geldiğinde ise aile, çocuklarını otobüste bırakarak indi.

Otobüs Şoförüne Ulaşamadılar

Aile, otobüsün hareket etmesinin ardından çocuklarını unuttuklarını fark etti. Otobüsün arkasından bağırarak şoföre seslenmeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Ailenin bağırışlarını duyan bir sürücü, otobüsü takip ederek durdurdu ve şoföre haber verdi. Otobüste uyuyan çocuğu fark eden yolcular da polise haber verdi.

Çocuk, Polis Merkezine Götürüldü

Olay yerine gelen polis ekipleri, çocuğu alarak polis merkezine götürdü. Aile de polis merkezine giderek çocuklarını teslim aldı. Bu ilginç anlar ise otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.