Cevdet Yılmaz: Demiryolu ağımızı geliştirmek için önemli adımlar attık Cevdet Yılmaz: Demiryolu ağımızı geliştirmek için önemli adımlar attık

Bir araca çarptı, kaçmaya çalıştı

Dün gece Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşandı. İBB’ye ait yol bakım onarım aracı, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde seyir halindeyken bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hasar gören aracın sürücüsü, İBB aracını takibe aldı. İBB aracının sürücüsü ise kaçmaya çalıştı.

Bir binanın duvarına çarparak durabildi

Kaçan İBB aracı, bir süre sonra bir gecekondunun duvarına çarparak durabildi. Kaza yerine gelen aracın sahibi ve mahalle sakinleri, İBB aracının sürücüsüne tepki gösterdi. Sürücü ise araçtan inerek, “Yav bir tane bira içtim” diyerek kendini savundu. Sürücü, hem aracına çarptığı kişiye hem de mahalle sakinlerine küfürler savurup saldırmaya çalıştı.

ibb (2)

Polis ekipleri müdahale etti, alkollü çıktı

Olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polisler, sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Sürücü, polislere de direnerek, mahallelinin kendisine saldırdığını iddia etti. Polis ekipleri, sürücüye alkol testi yaptı. Test sonucunda sürücünün 180 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İBB aracı ise çekiciyle otoparka gönderildi.

ibb (1)

Çekici şoförüne de saldırdı, polislerin yanında küfür etti

Sürücü, emniyete götürülmeden önce çekici şoförünün aracını çekemediğini öne sürerek, alkollü bir şekilde aracına binip kendisi çekmeye çalıştı. Polis ekipleri, sürücüyü araçtan indirmeye çalıştı. Sürücü, polislere rağmen vatandaşlara küfürler edip saldırmaya devam etti. Yaşananlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün polislere ve vatandaşlara hakaret ettiği, aracına binip çekmeye çalıştığı görülüyor.

Kaynak: İHA