5G sorunu aşıldı

Huawei, ABD’nin ticari kara listesine alınmasından sonra 5G, Android işletim sistemi ve Google servisleri gibi konularda zorluklar yaşadı. Ancak şirket, kendi işlemci, işletim sistemi ve servislerini geliştirerek bu sorunları aşmaya çalıştı. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Huawei Mate 60 ve Mate 60 Pro, 5G destekli Kirin 9000S yonga seti ile geldi.

huwai

Lübnan'daki çağrı cihazı ve telsizlerin patlama nedenine dair uzmanlar değerlendirme yaptı Lübnan'daki çağrı cihazı ve telsizlerin patlama nedenine dair uzmanlar değerlendirme yaptı

Huawei P70 ne zaman çıkacak?

Huawei, yeni amiral gemisi telefonları Huawei P70 ve P70 Pro için hazırlıklara başladı. Şirkete yakın kaynaklara göre, telefonlar 2024 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek. Huawei P70 serisi, yüksek frekanslı PWM karartma ve yenileme hızı sunan bir AMOLED ekrana sahip olacak.

huwai1

Ayrıca, daha önce duyurulan Kirin 9000S yonga setini kullanması bekleniyor. Huawei P70 serisi, 50+48+20 megapiksel arka kamera ve 16 megapiksel ön kamera ile gelecek. Telefonların batarya kapasitesi ise 5000 mAh olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ