Honda'nın SUV modeli CR-V modeli ülkemizde tutkunlarıyla buluşmaya hazır. Bu gelişmiş hibrit teknolojisi, modelin boyutunu büyütürken tasarımını da değiştiriyor. Yeni CR-V e:HEV, Honda Türkiye'nin hibrit SUV ailesini tamamlıyor ve dikkat çeken özellikleriyle öne çıkıyor.

motor1.com'un haberine göre: Honda'nın Gelişmiş Sürüş Destek Teknolojileri (ADAS) paketi SENSING 360, Avrupa'da ilk kez CR-V e:HEV'de yer alıyor. Bu sistem, sürüş güvenliğini üst seviyelere taşımayı amaçlıyor. Yenilenen tasarımda, önceki nesillere göre daha keskin çizgiler dikkat çekiyor.

Arka aydınlatma tasarımı ve iç mekanındaki genişlik, ferahlık ve geniş bagaj kapasitesiyle dikkat çeken bir SUV deneyimi sunuyor.

CR-V e:HEV, Advance donanım paketi ile Kanyon Mavi, Metalik Kristal Beyaz, Sedefli Kristal Siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Yeni nesil CR-V'de kullanılan gelişmiş e:HEV teknolojisi, çevresel performans, güçlü motor performansı ve azaltılmış kabin içi sesle sürüş deneyimini iyileştiriyor.

Türkiye'de en çok satan SUV modelleri belli oldu Türkiye'de en çok satan SUV modelleri belli oldu

Modelde kullanılan 2.0 litre dört silindirli direkt enjeksiyonlu Atkinson çevrimli benzinli motor, çift elektrik motorlu otomatik şanzıman ile uyum içerisinde çalışıyor. Güçlenen hibrit güç-aktarma sistemi, daha fazla tork ve yüksek maksimum hıza olanak tanıyor.

Ayrıca şanzımanda yapılan geliştirmelerle düşük hızlarda çekiş gücü artırılarak daha etkin bir sürüş sağlanıyor. Dört tekerlekten çekişli versiyonu ile sunulan CR-V e:HEV, dikkat çeken performansıyla öne çıkıyor.

Türkiye'de satışa çıkıyor

CR-V e:HEV'in fiyatı, Advance donanım paketi ile birlikte belirlenmiş olup, 16 Aralık 2023 tarihinden itibaren Honda bayilerinde satışa sunulacak.

Bu model, hem performans hem de çevresel etki açısından dengeli bir hibrit SUV deneyimi sunmayı hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ