Güncel

Hızını alamayan araba markete girdi

Avcılar’da bir otomobil sürücüsü, kontrolünü kaybederek marketin camına çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araç çekici ile kaldırıldı.

Loading...

Abone Ol

Olay, akşam saatlerinde Üniversite Mahallesi Firuzköy Bulvarı üzerinde meydana geldi. 34 HLJ 713 plakalı otomobil sürücüsü T.K., seyir halindeyken marketin önünde bulunan park alanına doğru girdi. Ancak hızını alamayan sürücü, Migros marketin camına çarparak içeri girdi. Cam kırıkları etrafa saçılırken, markette bulunan müşteriler ve çalışanlar büyük panik yaşadı. Kazada yaralanan olmadığı öğrenildi.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri, kaza ile ilgili inceleme yaparken, sürücü T.K. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Araç ise çekici yardımı ile marketten çıkarıldı. Kaza anını gören bir kurye, “Durakta oturuyorduk. Arkadaş buradan girdi ve birden ses geldi. Araba direkt cama girdi. Yaralı yoktu. Sağa sola çarpmadan direkt buraya girdi. Kazadan sonra hemen yaralı var mı diye baktık. Polisi aradık. Sonra da araç çekildi” dedi.