Güncel

Havaist’ten Arnavutköy’e yeni sefer

İstanbul Havalimanı’na ulaşım sağlayan Havaist, Arnavutköy ilçesine yeni bir otobüs hattı açtı. Bu hat sayesinde yolcular, havalimanı ile Arnavutköy arasında rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek.

Abone Ol

Havaist’in resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, yeni hattın kodu “HVİST-5-A” olarak belirlendi. Bu hattı kullanmak isteyen yolcular, havalimanında ulaşım katındaki 5 numaralı perondan binebilecek.

Karşılıklı olarak hizmet verecek olan otobüsler, Arnavutköy Avlu AVM, Arnavutköy Merkez, Hz. Ömer Cami, Arnavutköy Belediyesi, Taşoluk Yeşil Cami, Taşoluk Yolu, Çardaktepe ve Fatih Caddesi duraklarından geçecek. Sefer saatleri ve durak bilgileri Havaist’in internet sitesinden ve mobil uygulamasından görüntülenebilecek.

BİLET FİYATLARI VE ÖDEME YÖNTEMLERİ

Yeni hattın bilet fiyatı 70 lira olarak belirlendi. Yolcular, biletlerini Havaist’in internet sitesinden veya mobil uygulamasından QR kod oluşturarak online olarak satın alabilecek. Ayrıca ara duraklardan nakit veya araca binişte kredi ve banka kartı ile de ödeme yapabilecek.

Havaist, İstanbul Havalimanı ile şehir merkezi arasında ulaşım hizmeti sunan bir firma olarak 2018 yılında faaliyete başladı. Şu anda 21 farklı hatta 150’den fazla otobüs ile hizmet veriyor.