TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün akşam yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’in verdiği tartışmalı kararlar sonrasında, liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Büyükekşi, “Bu kararı almak zorunda kaldık. Futbolun adaleti ve saygınlığı için böyle bir adım attık. Hakemlerimizin daha iyi eğitilmesi ve denetlenmesi için çalışmalar yapacağız.” dedi.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN ALİ KOÇ HAMLESİ

TFF’nin aldığı erteleme kararı sonrası harekete geçen Kulüpler Birliği Vakfı, yarın saat 14:00’da Maslak’taki ofisinde toplanma kararı aldı. Toplantıya, vakfın başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un yanı sıra, diğer kulüp başkanları ve yöneticileri de katılacak. Toplantıda, Süper Lig’in devam edip etmeyeceği, hakemlerin performansı ve TFF ile ilişkiler konuşulacak.

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 1  - Manisa FK: 2 Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 1 - Manisa FK: 2

TFF YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR 

TFF Yönetim Kurulu da yarın saat 13:00’da Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Başkan Mehmet Büyükekşi başkanlığında gerçekleşecek toplantıda, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında görev yapan hakem Halil Umut Meler ve yardımcılarının durumu değerlendirilecek. Ayrıca, Süper Lig’in ne zaman başlayacağı ve nasıl tamamlanacağı da karara bağlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ