Google Mesajlar uygulamasına yepyeni bir özellik geliyor. Android işletim sisteminin popüler mesajlaşma uygulaması, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmek adına yeni bir özellik getiriyor.

Donanımhaber'in aktardığı bilgilere göre, Google, Mesajlar uygulamasını yenilemeyi ve geliştirmeyi sürdürüyor. Yazılım devi, Mesajlar uygulamasını animasyonlu emoji tepkileriyle zenginleştirerek konuşmalara canlılık ve ifade gücü katmaya hazırlanıyor.

Uzaya çıkan ilk Türk Astronot Gezeravcı, Teknofest’te gençlerle buluştu Uzaya çıkan ilk Türk Astronot Gezeravcı, Teknofest’te gençlerle buluştu

Ekran görüntüsü 2023-11-25 101838

İlk olarak AssembleDebug tarafından Google Mesajlar'ın beta sürümünde keşfedilen bu özelliğin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Animasyonlu emojilerle mesajlara tepki verme işlemi oldukça basit. Bir mesajı uzunca basılı tuttuktan sonra açılan pencerede çeşitli animasyonlu emojiler arasından seçim yapmak mümkün olacak. Seçilen emoji, mesajın üzerinde hoş bir animasyon eşliğinde belirecek, bu da konuşmaları daha eğlenceli ve renkli hale getirecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ