Galatasaray'da Victor Nelsson'un gözden düşmesi ve beklenen transfer tekliflerinin gelmemesi üzerine sarı-kırmızılı yönetim, Danimarkalı futbolcunun bonservis bedelinde indirime gitti.

Sabah'ın haberine göre: Nelsson'un sözleşmesinde yazan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesine güvenen ancak beklenen teklifin gelmemesi üzerine Galatasaray, Danimarkalı stoperin ayrılık isteğini değerlendirmeye aldı.

Geçen sezon Sevilla'nın 13 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Victor Nelsson, şampiyonluk hedefiyle satışa sunulmamış, ancak sözleşmesindeki serbest kalma maddesine güvenilmişti.

Ancak Nelsson'un beklenen performansı sergileyememesi ve ayrılma isteği, Galatasaray'ı harekete geçirdi.

Eyüpspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü Eyüpspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Başta İngiltere Premier Lig olmak üzere Avrupa'nın büyük liglerine gitme arzusu olan Nelsson'un bu hayali gerçekleşmeyince performansında düşüş yaşandı.

Davinson Sanchez'in takıma katılmasıyla birlikte yedek kulübesine düşen ve formunu kaybeden 25 yaşındaki savunmacı, şu an 4. stoper konumunda bulunuyor.

Sarı-kırmızılılar, Nelsson için Ocak ayında ayrılma düşüncesinde olduklarını ve 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini kabul etmeye hazır olduklarını açıkladılar.

Davinson Sanchez'in transferinde olduğu gibi uygun bir teklif gelmesi halinde Nelsson'un ayrılığına onay verileceği belirtildi. Bu durum, Galatasaray'ın kadro planlamasında beklenmeyen bir değişiklik olarak dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ