Erdoğan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti Erdoğan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz 5 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, toplamda 5 puan elde etti. Aynı puana sahip olan Kopenhag'ın ardından sarı-kırmızılı ekip, averajla üçüncü sırada yer alıyor.

Grupta liderlik koltuğunu Bayern Münih'in 13 puanla sürdürdüğü görülüyor. Manchester United ise 4 puanla son sıradaki yerini koruyor.

Önceki maçta İstanbul'da karşı karşıya gelen Galatasaray ve Kopenhag, mücadeleyi 2-2'lik eşitlikle tamamlamışlardı. Şimdi ise Galatasaray, deplasmanda alacağı bir galibiyetle üst tura çıkma umutlarını canlı tutmayı hedefliyor.

Maç Exxen'de yayınlanacak

Kopenhag ile Galatasaray arasındaki maç, 12 Aralık Salı günü Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak. Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Mücadele, EXXEN platformunda yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kopenhag: Grabara, Vavro, Boilesen, Diks, Jelert, Falk, Lerager, Sörensen, Elyounoussi, Froholdt, Cornelius.
Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Icardi

Tur için galibiyet şart

Eğer Galatasaray, bu önemli maçı kazanırsa puanını 8'e çıkartacak ve diğer maçın sonucuna bakılmaksızın grup ikincisi olarak adını son 16 turuna yazdırmış olacak.

Galatasaray'ın kazanamaması ve aynı zamanda gruptaki diğer maçta Manchester United'ın Bayer Münih'e galip gelememesi durumunda sarı-kırmızılı ekip, grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Ters bir durumda, yani Galatasaray'ın kazanamaması ve Manchester United'ın Bayern Münih'i mağlup etmesi durumunda ise Galatasaray, Avrupa macerasına veda edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ