Spor

Galatasaray-Karagümrük maçı saat 20.00'de beIN Sports 1'de

Süper Lig'in 17. haftasında zirve takibini sürdüren Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. İşte zorlu kapışmada ekiplerin muhtemel 11'leri;

Abone Ol

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Maç bugün RAMS Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak.

arşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Maç, beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Günay, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Mertens, Kerem, Icardi. 

Fatih Karagümrük: Emre, Biraschi, Dresevic, Veseli, Levent, Feghouli, Mendes, Rohden, Eysseric, Can Keleş, Serdar Dursun.

Sakat ve cezalılar

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Fernando Muslera ile sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Sergio Oliveira'nın eksikliği bulunuyor.

Sacha Boey ve Davinson Sanchez, maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Aslan zirve takibinde

Galatasaray, ligde geride kalan bölümde 13 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayarak toplam 40 puan elde etti. Bu sonuçlarla Fenerbahçe'nin lider olduğu ligde Galatasaray, averajla ikinci sırada bulunuyor.

Galatasaray'ın bileği bükülmüyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 24 maçta mağlup olmadı. Bu süreçte 22 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar, sahasında çıktığı 7 maçı da kazanarak puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda.

Karagümrük'ün deplasman karnesi kırık

Fatih Karagümrük ise bu sezon deplasman maçlarında kötü bir performans sergiliyor. Konuk olarak çıktığı son 6 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen ekip, bu maçta şeytanın bacağını kırmaya çalışacak.