Güncel

Ünlü oyuncuların anneleriyle olan benzerliği dikkat çekti!

Türkiye'de çekilmiş efsane dizilerde yer alan oyuncular ve anneleri. Bazı oyuncuların anneleriyle olan benzerliği dikkat çekti.

Abone Ol

Sevinç Erbulak’ın annesi kim? Ünlü oyuncuların anneleri Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak, Süper Baba dizisiyle tanındı. Ancak onun da annesi çok ünlü bir oyuncu.

Sevinç Erbulak’ın annesi Füsun Erbulak, tiyatronun duayen isimlerinden biri. Anne-kız aynı dizide de rol aldılar. Sevinç Erbulak’ın annesini ilk kez görenler şaşırdı. İşte Sevinç Erbulak’ın annesi ve diğer ünlü oyuncuların anneleri.

Füsun Erbulak: Tiyatronun usta ismi Sevinç Erbulak’ın annesi Füsun Erbulak, 1954 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Devlet Tiyatroları’nda ve özel tiyatrolarda pek çok oyunda rol aldı. Ayrıca sinema ve televizyon filmlerinde de oynadı. Füsun Erbulak, 1980 yılında Altan Erbulak ile evlendi. Bu evlilikten Sevinç Erbulak dünyaya geldi. Füsun Erbulak, 1990 yılında Altan Erbulak’tan boşandı. Füsun Erbulak, kızı Sevinç Erbulak ile Sakla Beni dizisinde birlikte rol aldı.

Defne Samyeli: Güzelliğiyle dikkat çeken anne

Defne Samyeli, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü’nden mezun oldu. Şarkıcılık, sunuculuk ve oyunculuk yaptı. Defne Samyeli, 1998 yılında Cem Yılmaz ile evlendi. Bu evlilikten Melisa ve Aylin adında iki kızı oldu. Defne Samyeli, 2012 yılında Cem Yılmaz’dan boşandı. Defne Samyeli, annesi ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı.Defne Samyeli’nin annesi de güzelliğiyle dikkat çekti

Aslı Bekiroğlu: Annesine çok benzeyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde okudu. Oyunculuk kariyerine reklam filmleriyle başladı. Daha sonra Jet Sosyete, Kuzgun, Sen Çal Kapımı gibi dizilerde rol aldı.

Aslı Bekiroğlu, annesi ile olan fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Bekiroğlu’nun annesine olan benzerliği dikkat çekti

Can Yaman: Annesiyle gurur duyan oyuncu

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık yaparken oyunculuğa başladı. İnadına Aşk, Dolunay, Erkenci Kuş, Bay Yanlış gibi dizilerde başrol oynadı. Can Yaman, annesi Güldem Can ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Can Yaman’ın annesi de güzelliğiyle gündeme geldi. Can Yaman, annesiyle ilgili “Çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm, annem hala üzerime titrer” dedi.

Oktay Kaynarca: Annesinin doğum gününü kutlayan oyuncu

Oktay Kaynarca, 1965 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu olarak çalıştı. Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, gibi dizilerde rol aldı Oktay Kaynarca, annesi ile çekilen karesini “Anne doğum günüsü” notuyla yayınlayarak annesinin doğum gününü kutladı. Oktay Kaynarca’nın annesi de güzelliğiyle beğeni topladı.

Serenay Sarıkaya: Annesiyle abla kardeş gibi olan oyuncu Serenay Sarıkaya, 1991 yılında Antalya’da doğdu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuğa başladı. Limon Ağacı, Lale Devri, Medcezir, Fi, Çarpışma gibi dizilerde rol aldı. Serenay Sarıkaya, annesi Ümran Seyhan ile sık sık paylaşımda bulundu.

Serenay Sarıkaya’nın annesi de güzelliğiyle ilgi gördü. Serenay Sarıkaya’nın annesini gören sosyal medya kullanıcıları “Bu ne benzerlik!”, “Abla kardeş gibisiniz” gibi yorumlarda bulundu.