Güncel

Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun eşi duru güzelliğiyle dikkat çekti

Güldür Güldür Show programında hayat verdiği 'Şevket' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun eşi duru güzelliğiyle dikkat çekti.

Abone Ol

2013 yılında yer aldığı Güldür Güldür Show programından geçtiğimiz yıllarda ayrılan ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Çorumlu'nun 2012 yılında dünyaevine girdiği Gaye Pişkin, duru güzelliğiyle beğeni topladı.

İşte Çağlar Çorumlu, eşi Gaye Pişkin ve çocuğuyla birkaç pozu:

4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon'da dünyaya gelen Çağlar Çorumlu, eğitimci bir ailenin çocuğu olarak büyüdü.

Annesi ve babası öğretmen olan Çorumlu, 1994 yılında Merzifon Lisesi'nden mezun oldu ve ardından Eskişehir'e yerleşti.

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nden 2000 yılında mezun olan Çorumlu, üniversite yıllarında tiyatro kulübünde aktif olarak yer aldı.

Eskişehir'de geçirdiği yıllarda tiyatro tutkusu ve oyunculuk yeteneği gelişen Çağlar Çorumlu, profesyonel bir oyuncu olma hedefiyle 2000 yılında İstanbul'a taşındı.

"MSM ACTOR STUDIO"da aldığı tiyatro eğitimi sonrasında 2001 yılında mezun olan Çorumlu, Kabare Taksim'e katılarak profesyonel tiyatro kariyerine adım attı.

"7 Numara" dizisindeki Yusuf Güdük karakteri ile televizyon dünyasında tanındı.

Çağlar Çorumlu, tiyatro kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları'nda devam etti ve 2013 yılında TiyatrOPS'u kurarak kendi tiyatro projelerine odaklandı.

Ayrıca Cem Yılmaz ile birlikte İş Bankası reklamlarında yer aldı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra birçok dizi, sinema filmi, animasyon ve reklam dublajında da yer aldı.

2010 yapımı "Prensesin Uykusu" filmindeki performansıyla dikkat çeken Çorumlu, 2012'de "Şark Dişçisi" adlı oyundaki rolüyle 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" seçildi.