Güncel

Türkiye’nin en zengin 5 oyuncusu kimler?

Abone Ol

Türkiye’nin en zengin 5 oyuncusu kimler? Türk televizyonunun sevilen yüzleri, lüks hayatlarıyla da göz kamaştırıyor. Ünlü oyuncuların mal varlığı ve bölüm başına ne kadar kazandıkları, magazin gündeminin en çok merak edilen konularından biri. Dünyaca ünlü yıldızların servetlerini açıklayan Celebsrevealed.com sitesi, bu kez Türk oyuncuların dudak uçuklatan servetlerini tek tek ortaya çıkardı. İşte Türkiye’nin en zengin 5 oyuncusu:

Serenay Sarıkaya: 186 milyon TL

Lale Devri, Medcezir, Fi ve son olarak Aile gibi fenomen dizilerde başrol oynayan Serenay Sarıkaya, listenin beşinci sırasında yer alıyor. 31 yaşındaki güzel oyuncunun mal varlığı tam tamına 186 milyon TL.

Hande Erçel: 249 milyon TL

Listede dördüncü sırada ise son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkı ve eleştirilen oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Hande Erçel var. Hande Erçel’in mal varlığı 249 milyon TL olarak açıklandı.

Can Yaman: 311 milyon TL

Üç numarada ise olay adam Can Yaman yer alıyor. Son dönemde gazetecilerle yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken ve oyunculuk hayatını şu an İtalya’da sürdüren Yaman’ın serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

Meryem Uzerli: 311 milyon TL

İki numarada ise bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisiyle parlayan güzel oyuncu Meryem Uzerli var. Uzerli’nin serveti de 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

Kıvanç Tatlıtuğ: 466 milyon TL

Listenin zirvesinde ise son olarak Aile dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bulunuyor. Tatlıtuğ, dizi ve filmlerin yanı sıra birçok reklam filminde de rol alıyor. Tatlıtuğ’un serveti 15 milyon dolar yani 466 milyon TL.