Güncel

Türkan Şoray’ın Sır Gibi Sakladığı Kardeşi Ortaya Çıktı

Türk sinemasının 'Sultan’ı Türkan Şoray’ın kız kardeşi Nazan Şoray, hem oyunculuk hem de müzik kariyeriyle tanınan ünlü bir isimdir. Ancak Türkan Şoray ile Nazan Şoray kardeşlerin, kimsenin bilmediği bir kız kardeşleri daha olduğu ortaya çıktı. Adı Figen Çevik Gezer olan bu kız kardeş, magazinde hiç yer almayan ve Türkan Şoray’ın sır gibi sakladığı bir kişidir.

Abone Ol

Türkan Şoray’ın Sır Gibi Sakladığı Kardeşi Ortaya Çıktı Türk sinemasının 'Sultan’ı Türkan Şoray’ın kız kardeşi Nazan Şoray, hem oyunculuk hem de müzik kariyeriyle tanınan ünlü bir isimdir. Ancak Türkan Şoray ile Nazan Şoray kardeşlerin, kimsenin bilmediği bir kız kardeşleri daha olduğu ortaya çıktı.

Adı Figen Çevik Gezer olan bu kız kardeş, magazinde hiç yer almayan ve Türkan Şoray’ın sır gibi sakladığı bir kişidir.

Anneler Günü Paylaşımıyla Dikkat Çekti Sosyal medyada aktif olan Türkan Şoray, son olarak annesinin Anneler Günü’nü paylaştığı nostaljik bir kare ile kutlamıştı. Türkan Şoray’ın Anneler Günü paylaşımında, annesi ve kız kardeşi Nazan Şoray’ın yanı sıra, birçok kişinin ilk kez gördüğü kız kardeşi Figen Çevik Gezer de yer aldı.

Türkan Şoray kardeşi Figen Çevik Gezer’i yıllardır adeta sır gibi saklıyordu.

Bugüne kadar usta sanatçının yalnızca Nazan ismindeki kız kardeşi biliniyordu.

Türkan Şoray’ın yıllar sonra ikinci kız kardeşi olan Figen Çevik Gezer’in fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Nazan Şoray’ın Büyük Değişimi Türk sinemasında ‘Sultan’ lakabıyla anılan Türkan Şoray’ın kardeşi kendi gibi ünlü olan kız kardeşi Nazan Şoray ise, hem oyunculuk hem de müzik kariyeriyle gündemde kalmaya devam ediyor.

Nazan Şoray, Acı Günler ve Balayı filmleriyle şöhret kazanmış, müzik kariyerindeki ilk çıkışını Selami Şahin imzalı "Sana Merhaba Dedim"le yapmıştı.

Nazan Şoray, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz haftalarda Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olmuştu.

Türkan Şoray’ın kız kardeşi oyuncu ve şarkıcı Nazan Şoray’ın eski halinden eser yoktu.

Adeta baştan aşağı değişen Nazan Şoray’ın son hali bambaşka biri gibi görünüyordu.

Türkan Şoray’a benzerliğiyle bilinen Nazan Şoray’ın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmazken, estetik dokunuşlarla da büyük bir değişim yaşadığı görüldü.

69 yaşındaki Nazan Şoray’ın 50’li yaşlarına geri döndüğünü belirten hayranları son haline beğeni yağdırdı.

Nazan Şoray’ın Samimi Açıklamaları Türk sinemasının önemli oyuncularından Türkan Şoray’ın kız kardeşi olan Nazan Şoray, bir süre sinema sektöründe çalıştıktan sonra müzisyenliğe adım atmıştı. Nazan Şoray, 1990’ların ikinci yarısından sonra müzik kariyerini noktalama kararı almıştı.

Ancak 2011 yılında tekrardan dönüş yapan şarkıcı, Mültecin Olayım isimli albümü ile müziğe geri dönmüştü. Yeşilçam’ın usta ismi Türkan Şoray’ın kardeşi Nazan Şoray, daha önce katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunmuştu. “Ablam artist olunca biraz yalnız kaldım diyebilirim” şeklinde açıklama yapan Şoray, neden film artisti olmak istemediğini de yanıtlayarak şöyle konuşmuştu: “Şikayet anlamında söylemiyorum, sadece olanı söylüyorum ama ben kendimi mutlu addediyorum. Mutlu bir çocuktum. Hiçbir şeyden şikayetçi değilim. Küçükken mimar olmak istiyordum, hala merakım var.

Bana ‘Niye sen de ablan gibi film artisti olmak istemiyorsun?’ diye sorduklarında ‘Sokaklarda rahat yürümek istiyorum. Simit yiyerek yürümek ve otobüse binmek istiyorum’ demiştim.” Ünlü isim, sinemadan para kazanamadığını ve müziğe neden yöneldiğini şu sözlerle açıklamıştı: “Sahneye çıkınca seni şarkıcı yerine koymuyorlar. Yüzüne karşı söylenmese de konuşulanları duyuyorsun. Ben de bunu önceleri önemsemiyordum. ‘Evet, ben film artistiyim. Ben bu işi geçici olarak yapıyorum.’ diyordum.

Sinemada hiçbir ödeme yapmıyorlardı. Para kazanmak hemen hemen imkansızdı. Ben doğru dürüst para aldığımı hatırlamıyorum sinemada. İnsana artık ‘Kendi paramı kazanıyorum’ düşüncesi veriyor.”

Türkan Şoray’ın sır gibi sakladığı kardeşi Figen Çevik Gezer, Türk sinemasının Sultan’ının bilinmeyen bir yönünü ortaya çıkardı. Türkan Şoray ile Nazan Şoray kardeşlerin, kimsenin bilmediği bir kız kardeşleri daha olduğu, Türkan Şoray’ın Anneler Günü paylaşımıyla anlaşıldı. Nazan Şoray ise, hem oyunculuk hem de müzik kariyeriyle Türk sanat dünyasında önemli bir yere sahip oldu. Nazan Şoray, son görüntüsüyle büyük bir değişim yaşadığını ve samimi açıklamalarda bulunduğunu gösterdi.

Nazan Şoray’ın Evlilik ve Çocuk İstememe Nedenleri Türk sinemasının 'Sultan’ı Türkan Şoray’ın kız kardeşi Nazan Şoray, hem oyunculuk hem de müzik kariyeriyle tanınan ünlü bir isimdir. Nazan Şoray, daha önce verdiği bir röportajda, evlilik ve çocuk yapma konusunda neden tercih etmediğini açıklamıştı.

Sahnede Yaşamak İstedi Nazan Şoray, evlenmekten çekindiğini ve sıkılmaktan korktuğunu söylemişti. “Evlenirsem ayrılmamam lazımdı, öyle bir düşünceye sahiptim” diyen Şoray, evliliğin kendisine göre olmadığını belirtmişti. Aynı zamanda çocuk yapmama sebebini de anlatan Şoray, hayatını sahnede geçirdiğini ve işine odaklandığını ifade etmişti. “Benim hayatım sahnede, hep çalışarak geçti. Hayatımda aşk olmasa olur ama iş olmazsa olmaz. Öyle bir yapıya sahibim. O zaman için buna zaman kaybı olarak baktım” şeklinde konuşmuştu.

Bir Kardeşi Daha Olduğu Ortaya Çıktı Türkan Şoray ile Nazan Şoray kardeşlerin, kimsenin bilmediği bir kız kardeşleri daha olduğu ortaya çıktı.

Adı Figen Çevik Gezer olan bu kız kardeş, magazinde hiç yer almayan ve Türkan Şoray’ın sır gibi sakladığı bir kişidir.

Türkan Şoray’ın Anneler Günü paylaşımında, annesi ve kız kardeşi Nazan Şoray’ın yanı sıra, birçok kişinin ilk kez gördüğü kız kardeşi Figen Çevik Gezer de yer aldı.

Türkan Şoray kardeşi Figen Çevik Gezer’i yıllardır adeta sır gibi saklıyordu.

Bugüne kadar usta sanatçının yalnızca Nazan ismindeki kız kardeşi biliniyordu. Türkan Şoray’ın yıllar sonra ikinci kız kardeşi olan Figen Çevik Gezer’in fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Nazan Şoray, evlilik ve çocuk yapma konusunda neden tercih etmediğini samimi bir şekilde anlatmıştı.

Nazan Şoray, sahneye olan tutkusunu ve işine olan bağlılığını dile getirmişti

Türkan Şoray ile Nazan Şoray kardeşlerin, kimsenin bilmediği bir kız kardeşleri daha olduğu ise, Türkan Şoray’ın Anneler Günü paylaşımıyla anlaşıldı.