Güncel

Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal’ın villasını görenler hayran kaldı!

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal’ın yaşadıkları ev gündem oldu. Yapımcı Yağmur Ünal'ın, annesi Türkan Şoray ile yaşadığı Çubuklu'daki villası görenleri büyüledi.

Abone Ol

Yağmur Ünal'ın 2016'da taşındıkları havuzlu, Boğaz manzaralı, bahçeli villa 4 katlı ve 420 metrekare. Sabah’ın haberine göre, ikinci kat Türkan Şoray, üçüncü kat ise Yağmur'a ait. Anne-kızın en büyük keyfi havuz, çardak ya da kış bahçesinde vakit geçirmek.

Ünal "Aynı çatı altında iki ayrı ev planlandı. Annem ve benim alanlarımız farklı. Odaları birbirimizden ilham alarak dekore ettik. Ortaya ikimizin mutlu olduğu, çok kullanışlı bir ev çıktı" diyor. İşte merak edenler için Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal'ın lüks villası… Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal evinin kapılarını açtı. Aynı çatı altında iki farklı tasarımla lüks villaları hayran bıraktı.

Yapımcı Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile yaşadığı Çubuklu'daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Yağmur Ünal'ın 2016'da taşındıkları havuzlu, Boğaz manzaralı, bahçeli villa 4 katlı ve 420 metrekare. İkinci kat Türkan Şoray, üçüncü kat ise Yağmur'a ait. Anne-kızın en büyük keyfi havuz, çardak ya da kış bahçesinde vakit geçirmek.

Yağmur Ünal, 21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi ise ünlü sinema oyuncusu Türkan Şoray'dır.

lk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra lise eğitimini İsviçre'de tamamlamıştır. Daha sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite eğitimi sırasında çeşitli staj deneyimleri yaşamış, Saatchi&Saatchi reklam ajansında ve bir televizyon kanalının program bölümünde çalışmıştır.

New York'ta medya üzerine yüksek lisans yapmış, ardından Mindshare Medya şirketinde staj görmüş ve İstanbul'a dönerek TBWA reklam şirketinde iki yıl boyunca çalışmıştır.

Yağmur Ünal, bir arkadaşıyla birlikte Tokyo Medya adlı yapım şirketini kurarak yapımcılık kariyerine adım atmıştır.

lk büyük projesi, 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV'de başlayan "Çılgın Teyzeler" adlı yarışma programının yapımcılığını üstlenmiştir.

8 hafta ve 40 bölüm süren bu yarışma, 23 Ağustos 2013 tarihinde sona ermiştir.

Haziran 2015'te Muğla'nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başlanan, senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı ve annesi Türkan Şoray'ın yönetmenlik yaptığı film için yapımcılığını üstlenmiştir.

Haziran 2018'de verdiği bir röportajda, "önüne iyi senaryolar gelmediği" gerekçesiyle oyunculuğu bıraktığını açıklamıştır.

Türkan Şoray, 28 Haziran 1945 tarihinde İstanbul'da doğmuş olan bir Türk oyuncu, devlet sanatçısı, senarist, yönetmen ve yazardır.

Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılan Şoray, oynadığı 222 film ile dünyanın en çok film çeviren kadın oyuncusu unvanına sahiptir.

Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın ile birlikte Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası olarak tanımlanır.

Sinemaya olan ilgisi 1960'larda başlayan Türkan Şoray, kariyerine Acı Hayat filmiyle 1964 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en başarılı kadın oyuncu ödülünü alarak başlamıştır.

Hülya Koçyiğit'in ardından dört kez Altın Portakal Film Festivali'nde "en iyi kadın oyuncu" ödülüne layık görülen Şoray, 1991 yılında devlet sanatçısı unvanına sahip oldu. Ayrıca, 12 Mart 2010 tarihinde UNICEF Türkiye iyi niyet elçisi seçilen Şoray, sevgiyle birleşmiş gücün birçok sorunun üstesinden gelebileceğine inanmaktadır. Kendi adını taşıyan bir ilkokula da sahiptir.

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Fatma Girik ile birlikte Türk sinemasının dört önemli kadın oyuncusundan biri olarak kabul edilir.

Yönetmenlik kariyerine de sahip olan Şoray, Dönüş, Azap, Bodrum Hâkimi ve Uzaklarda Arama gibi filmlerde başrol oynamış ve aynı zamanda bazı filmlerin yönetmenliğini üstlenmiştir.

Haziran 2018'de verdiği bir röportajda, "önüne iyi senaryolar gelmediği" gerekçesiyle oyunculuğu bıraktığını açıklamıştır.