Güncel

Tamer Karadağlı'nın Yetenekli Kızı Zeyno: Son hali hem annesine hem babasına benzetiliyor!

Geçtiğimiz aylarda 17 yaşına giren Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'nun şu anki görüntüsü, takipçileri arasında iki ayrı görüşe neden oldu. Bazıları Zeyno'yu babası Tamer Karadağlı'ya benzetirken, diğerleri "büyüdükçe annesinin tıpkısı olmuş" yorumunu yaptı. İşte Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'nun son hali..

Abone Ol

56 yaşındaki Tamer Karadağlı'nın boşandığı eşi Arzu Balkan'dan olan kızı Zeyno Karadağlı, şu anda 17 yaşında ve oldukça yetenekli bir genç kız olarak dikkat çekiyor.

Zeyno'nun son hali çok tartışıldı.

Kimisi annesine benzetirken, kimisi de "babasına çok benziyor" dedi.

Tamer Karadağlı'nın 17 yaşındaki yetenekli kızı Zeyno, piyano sanatçısı.

Tamer Karadağlı kimdir?

1967 yılında Ankara'da dünyaya gelen Tamer Karadağlı, Azerî kökenli bir aileye mensuptur, ailesi Kars'ın Sarıkamış ilçesindendir. Çocukluğunda ABD'ye göç eden ve ilkokulu burada tamamlayan Karadağlı, ailesiyle birlikte Türkiye'ye döndükten sonra eğitimine TED Ankara Koleji'nde devam etti. Bu dönemde sahnelenen "Kral ve Ben" oyununda yer alarak oyunculuğa olan ilgisini keşfetti.

Lise eğitimine Çankaya Lisesi'nde devam eden Karadağlı, ardından iki yıl süreyle Ankara Amerikan Kültür Merkezi'nde İngilizce öğretmenliği yaptı. Oyunculuk tutkusu nedeniyle Türkiye'ye dönerek Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne başvurdu ve tiyatro eğitimi aldı.

Profesyonel sahne kariyerine Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen "Uyarca" oyunuyla başlayan Tamer Karadağlı, tiyatro yaşamında çeşitli müzikaller ve oyunlarda rol aldı. Aynı zamanda birçok yabancı oyuncunun Türkçe seslendirmesini yaparak film seslendirme alanında da kendisini gösterdi.

Televizyon dünyasında Ferhunde Hanımlar dizisiyle tanınan Karadağlı, 2002 yılından itibaren uzun yıllar boyunca Türk televizyonlarında izleyiciyle buluşan "Çocuklar Duymasın" adlı aile dizisindeki Haluk karakteriyle büyük beğeni kazandı.

Sanat kariyerinin yanı sıra, 11 Ağustos 2023 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan bir cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Devlet Tiyatroları genel müdürlüğüne atanmıştır.

Tamer Karadağlı, oyuncu Arzu Balkan ile 30 Kasım 2002'de evlendi.

u birliktelikten Zeyno isminde bir kızları dünyaya geldi.

Ancak, Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, 2007 yılında yollarını ayırarak boşandı.