Güncel

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in biricik kız kardeşi mankenlere taş çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kız kardeşi Burçun Özçivit, güzelliği ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Kardeşinin ününden geri kalmayan Burçun Özçivit, sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Abone Ol

Kuruluş Osman dizisinin yıldızı, oyuncu Burak Özçivit’in kız kardeşi Burçun Özçivit, tam bir esmer güzeli.

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunan Burçun Özçivit, paylaştığı fotoğraflarla beğeni yağmuruna tutuluyor. Tatil pozları, spor kıyafetleri ve şık kombinleriyle Burçun Özçivit, mankenlere taş çıkartıyor.

Burak Özçivit, sosyal medyada da ilgi odağı. Instagram’da 25 milyona yakın takipçisi olan yakışıklı oyuncu, sık sık aile bireyleriyle paylaşımda bulunuyor. Burak Özçivit’in paylaşımlarında en çok dikkat çeken ise kız kardeşi Burçun Özçivit. Burak Özçivit ile kız kardeşi arasındaki benzerlik gözlerden kaçmıyor. Kardeşlerin yüz hatları, gözleri ve gülüşleri birbirine çok benziyor. Burak Özçivit ile kız kardeşi Burçun Özçivit’i yan yana görenler, “İkiz gibi” yorumları yapıyor.

Burçun Özçivit kimdir?

Bülent Özçivit ve Ceyhan Özçivit çiftinin kızları olan Burçun Özçivit, "Baba Ocağı", "Küçük Sırlar", "Zoraki Koca", "Çalıkuşu", "Kara Sevda" ve "Kuruluş: Osman" gibi dizilerdeki başarılı performanslarıyla 7'den 70'e geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit'in kız kardeşidir.

2014 yılında Ahmet Deniz ile evlenen Burçun Özçivit'in bir kızı bulunmaktadır.

Ahmet Deniz ile olan evliliği 2019 yılında sona ermiş ve çift boşanmıştır.