Güncel

Kurtlar Vadisi'nde 21 yıl sonra ortaya çıkan gerçek: Polat Alemdar başka birine teklif edilmiş!

Ünlü dizi Kurtlar Vadisi'nin 21 yıl sonra ortaya çıkan gerçeği izleyicilerini şok etti. Dizi başlamadan önce Polat Alemdar rolünün başka bir kişiye verileceği iddia edildi.

Abone Ol

Kurtlar Vadisi dizisinin en çok sevilen karakteri Polat Alemdar'ın, dizi başlamadan önce başka bir oyuncuya teklif edilmişti.

Tam 21 yıl sonra bu iddia dizinin sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.

Ardından herkesin aklına hangi oyuncuya teklif götürüldüğü geldi.

2013 yılında verdiği röportajda Kurtlar Vadisi yapımcılarının kendisine Polat Alemdar rolünü sunduğunu ancak kendisinin kabul etmediğini söyledi.

O dönem Cenk Torun asker kaçağı olduğu için bu teklifi reddetmiş, Polat Alemdar rolünü almamıştı.

Cenk Torun kimdir?

Ankara'da dünyaya gelen, Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun'un oğlu olarak bilinen bu yetenekli oyuncu, televizyon kariyerine Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" şarkısının klibinde yer alarak adım atmıştır.

Ardından birçok televizyon dizisinde rol almış, ancak çıkışını 1996 yılında Özden Öğrük'ün karikatürünün televizyon uyarlaması olan Çılgın Bediş dizisinde canlandırdığı Oktay karakteri ile yapmıştır.

Bu rolüyle 90'ların en ünlü oyuncularından biri haline gelmiştir.

2015-2016 yılları arasında Yeter adlı dizide psikolog rolünü üstlenmiş ve günümüzde Kanal7'de yayınlanan Esaret dizisinde Orhun Demirhanlı karakterini canlandırmaktadır.

Babası Enver Torun'un 2003 yılında yaşadığı trajik olay sonrasında zor bir dönem geçirmiştir.

2013 yılında verdiği bir röportajda, askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldığını ancak kabul etmediğini belirtmiştir.

Bu kararının ardından mafya dizilerinin tutmayacağına dair düşünceleri nedeniyle büyük bir pişmanlık yaşamıştır.

2015-2016 yılları arasında Yeter adlı dizide psikolog rolünü üstlenmiş ve günümüzde Kanal7'de yayınlanan Esaret dizisinde Orhun Demirhanlı karakterini canlandırmaktadır.

Evli olan Torun'un, Şan adında bir çocuğu da vardır.