Yaşam

Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Sibel Taşçıoğlu’nun eşi duyanları şaşırttı

Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi, oyuncularının özel hayatlarıyla da merak uyandırıyor. Dizide Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu'nun eşi de tanıdık çıktı.

Abone Ol

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları hem ekranlarda hem de sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Dizinin başrollerini Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Ceren Yalazoğlu paylaşıyor.

Dizinin konusu ise iki farklı kültüre sahip ailelerin evlenen çocuklarının yaşadığı zorluklar ve aşklar üzerine kurulu.

Dizide Pembe Ünal karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu ise son günlerde hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla gündemde

Taşçıoğlu, dizide muhafazakar bir ailenin annesi olarak izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Ancak ünlü oyuncunun yıllar önceki görüntüsü ve eşiyle ilgili ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşırtıyor.

Sibel Taşçıoğlu’nun eşi Çukur’un Vartolu’sunun kuzeni

Sibel Taşçıoğlu, 2016 yılında Murat Kolçak Köstendil ile nikah masasına oturdu. Çiftin mutlu evlilikleri devam ediyor. Ancak Taşçıoğlu’nun eşinin kim olduğunu öğrenenler büyük bir sürprizle karşılaşıyor.

Çünkü Murat Kolçak Köstendil, Çukur dizisinin sevilen karakteri Vartolu Sadettin’in canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in kuzeni. İki oyuncu da aynı soyadını taşıyor ve birbirlerine çok benziyor.

Sibel Taşçıoğlu kimdir, kaç yaşında? Sibel Taşçıoğlu, 28 Temmuz 1976 yılında Bursa’da doğdu. Oyunculuk ve seslendirme sanatçısı olarak tanınıyor. 1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda ‘Tılsım’ adlı çocuk oyununda oynayarak oyunculuk kariyerine başladı.

1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. 2000-2003 yılları arasında Tiyatro Fora’da çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Kenter Tiyatrosu’nda Anna Karenina oyununda yer aldı.

Taşçıoğlu, sinema ve televizyon dünyasında da pek çok projede rol aldı. İlk sinema filmi olan Rus Gelin’den sonra Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe, Pulsar, Medcezir, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde oynadı.

Sibel Taşçıoğlu ve Murat Kolçak Köstendil, 2016 yılından beri evlidir. Çiftin mutlu bir evliliği olduğu bilinmektedir.

Sibel Taşçıoğlu ve Murat Kolçak Köstendil, 2016 yılından beri evlidir. Çiftin mutlu bir evliliği olduğu bilinmektedir.