Güncel

Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep’ini gerçek hayatta hiç böyle gördünüz mü? Sıkı durun ve şaşırabilirsiniz!

Kızıl Goncalar dizisinde Meryem’in kızı Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş, gerçek hayattaki görünümüyle büyülüyor. Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin yanı sıra genç yetenek Mina Demirtaş da Kızıl Goncalar dizisinde dikkat çeken isimler arasında.

Abone Ol

Yeni sezonun en çok konuşulan projelerinden biri olan Kızıl Goncalar, bazı kesimleri rahatsız etti ve şikayetler sonucunda 3 hafta boyunca ekrana gelmedi. Ancak, bu süre zarfında bile dizinin yeni bölümü büyük bir heyecan ve merakla bekleniyordu. Beklentiler karşılandı ve dizi, reytinglerde her kategoride birinci oldu.

Dizide birçok karakter öne çıkıyor, ancak en çok dikkat çekenlerden biri Özgü Namal’ın canlandırdığı Meryem ve onun kızı Zeynep. Zeynep karakterine hayat veren Mina Demirtaş, dizideki diğer birçok karakter gibi tesettürlü bir şekilde izleyici karşısına çıktı. Bu durum, Zeynep yani Mina’nın gerçek hayattaki görünümünü merak etmeye başladı.

2005 doğumlu olan Mina Demirtaş, 2021’de Akif adlı filmle oyunculuk kariyerine adım attı. 2022’de Kabahat adlı filmle yeniden izleyici karşısına çıktı. Kızıl Goncalar, genç oyuncunun ilk televizyon dizisi oldu.

2005 yılında İstanbul'da dünyaya gelen, genç ve yetenekli bir sinema ve dizi oyuncusu olan Mina Demirtaş, 65 cm boyunda ve 50 kilogram ağırlığındadır. Halen lise öğrencisi olan Mina, eğitimine İstanbul'da devam etmektedir. Kariyerine 2021 yılında başlamış ve o tarihten itibaren Akif, Kabahat, Beraber, Kızıl Goncalar gibi önemli yapımlarda başarılı performans sergilemiştir. Yeni projelerde yer almak konusundaki isteğini sürdüren Mina, oyunculuk kariyerindeki başarı grafiğini yükseltmeye devam etmektedir.