Güncel

Kapıcılar Kralı'nın İbram'ını gören tanıyamıyor: Yıllar sonra çok değişti!

24 yıl önce aramızdan ayrılan usta sanatçı Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı, tekrarlarıyla seyircileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Şu an 50'li yaşlarında olan Kapıcılar Kralı'nın İbram'ı, zaman içinde nasıl bir değişim geçirdi, işte o ilginç dönüşüm... Filmdeki iki çocuk oyuncusu yıllar sonra aynı apartmanın önünde buluştu, izleyicileri duygulandırdı. İşte Kapıcılar Kralı'nın İbram'ının bugünkü hali...

Abone Ol

2000 yılında aramızdan ayrılan, fakat eserleriyle Türkiye'nin her kesiminden büyük sevgi kazanan Kemal Sunal, ölümsüz mirasıyla hafızalarda yer etti.

Türk halkının yüzünü güldüren usta oyuncunun unutulmaz filmleri arasında şüphesiz ki "Kapıcılar Kralı" da en üst sıralarda kendine yer buluyor. Zeki Ökten'in yönetmenliğini üstlendiği ve Umur Bugay'ın kaleme aldığı bu eser, tekrar tekrar izlendiğinde bile izleyenlere kahkaha garantisi sunmaya devam ediyor.

Zeki Ökten'in yönetmenliğini üstlendiği ve Umur Bugay'ın kaleme aldığı bu eser, tekrar tekrar izlendiğinde bile izleyenlere kahkaha garantisi sunmaya devam ediyor.

1976 yapımı bu film, geçen 47 yıla rağmen izleyiciler tarafından hala büyük bir ilgiyle karşılanıyor. "Kapıcılar Kralı"nda, usta sanatçı Kemal Sunal unutulmaz performansıyla uyanık kapıcı Seyit karakterine hayat vermişti.

Filmde babasına yardım eden ve unutulmaz replikleriyle izleyicilerin kalbinde taht kuran İbram karakteri, günümüzde 50'li yaşlarına gelmiş durumda.

İşte izleyiciyi tekrar tekrar güldüren Kapıcılar Kralı'nın unutulmaz İbram'ı ve kız kardeşinin günümüzdeki halleri...