Yaşam

Hayat Bilgisi’nin Kopil’i Serhan Arslan'ı bir de böyle görün!

Hayat Bilgisi dizisindeki ‘Kopil’ rolüyle tanınan Serhan Arslan, yıllar sonra kameralara yansıdı. 43 yaşındaki oyuncunun görünümündeki değişiklik dikkat çekerken, şimdiki mesleği de merak edildi. Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan şimdilerde ne yapıyor?

Abone Ol

Oyuncu kadrosunda Perran Kutman, Kerem Kupacı, Gökçe Bahadır, İpek Erdem, Ümit Erdim gibi isimlerin yer aldığı, bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde rol alan oyuncular aradan geçen 20 yılda değişimleriyle gündem olmaya devam ediyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan, 2017 yılında ekranlara gelen “İki Yalancı” isimli dizide Naci karakterine hayat vermişti.

Ekranların unutulmayanlarından olan gençlik dizisi Hayat Bilgisi'nin oyuncuları aradan geçen yıllarda değişimleriyle ilgi odağı haline geliyor.

Hayat verdikleri karakterler ile yıldızları parlayan Hayat Bilgisi'nin genç oyuncularını değişimleri hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Bunlarda biri de Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan.

Serhan Arslan, Hayat Bilgisi’nin ardından Cennet Mahallesi dizisinde de rol almıştı.

Ancak uzun süre ekranlardan uzak kalan oyuncu, son zamanlarda YouTube kanalı üzerinden içerik üretiyor.

Arslan, birlikte videolar çektiği Nazlı Ceren Köksal ile 2022'de evlenmişti.

ATİNA'DA EVLENMİŞLERDİ Bir süredir birlikte olduğu modacı Nazlı Ceren Köksal ile Atina'da nikah masasına oturan oyuncu, evlilik haberini sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla duyurmuştu.

TİYATRO KÖKENLİ BİR OYUNCU Serhan Arslan, 15 Ocak 1981’de İstanbul’da doğdu.

8 yaşında İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyunculuğa başladı.

18 yaşına kadar tiyatro eğitimi aldı. Vefa Lisesi’ni bitirdi.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi felsefe bölümünden mezun oldu.