Yaşam

Esra Tokelli'nin makyajsız hali gündem oldu

Masterchef şampiyonu Esra’nın makyajsız hali dikkat çekti! "Kirpiklerim dışında her yerim orijinal" diyen Esra Tokelli’ye bakın! İşte şampiyonun fazla bilinmeyen halleri…

Abone Ol

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye 2023 All Star’da 7 Ocak 2024 akşamı şampiyon olan Esra Tokelli'nin makyajsız hali görenleri şaşkına çevirdi.

Uzun kirpikleri ve ağır makyajıyla dikkat çeken fenomen yarışmacının doğal halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İşte "Kirpiklerim dışında her yerim orijinal" diyen şampiyon Esra Tokelli'nin makyajsız hali...

2023 All Star şampiyonu olan Esra Tokelli, finalde şampiyon olmasıyla beraber gündem oldu. Bunun üzerine ünlü ismin hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı.

ESRA TOKELİ KİMDİR? Esra Tokelli, 2020 yılında yarıştığı MasterChef Türkiye sezonunda adını duyurmuş isimler arasında yer alıyor. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken MasterChef Esra İstanbul doğumludur. 46 yaşında olan Esra Tokelli'nin 24 yaşında bir oğlu var.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, bir dönem yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katılmış ve birinci olmuştu.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef'e bu yüzden katıldığını söylemişti.

MAKYAJSIZ HALİ! Uzun kirpikleri ve ağır makyajıyla dikkat çeken fenomen yarışmacının doğal hali de merak edildi. "Kirpiklerim dışında her yerim orijinal" diyen Esra Tokelli'nin makyajsız hali kısa sürede sosyal

İŞTE O HALLERİ:

Esra Tokelli finalde birinci oldu: Tahsin fenalaştı!

MasterChef All Star 2023 birincisi büyük finalin ardından bu akşam belli oldu. MasterChef şampiyonu olmak için son ikiye kalan Esra ve Tahsin kıyasıya yarıştı.

Esra ve Tahsin çıkarttıkları tabakları şeflerin tadımına sunarak birinci olabilmek için kıyasıya rekabet etti.

Peki, 2023 MasterChef birincisi kim oldu? Masterchef All Star şampiyonu kim, Esra mı, Tahsin mi?

2023 MasterChef birincisi kim oldu? MastefChef'te final heyecanı yaşanıyor. Heyecanla beklenen final günü bu akşam tüm izleyenlerin huzurunda canlı olarak gerçekleştirildi.

Finale adını yazdırmayı başaran yarışmacılar Esra ve Tahsin oldu. Jüri üyeleri Danilo Zana, Somer Şef ve Mehmet Şef, tadım yaptıktan sonra puanlarını verdiler.

En iyi tabağı yapan kişi 2023 MasterChef yarışmasının şampiyonu oldu.

Final gecesinde Esra ve Tahsin canlı yayında tüm hünerlerini gösterdiler.

İmza tabaklarını şeflere sunan yarışmacılar tadımın sonunda puanlarını aldılar. Puanlar belli oldu ve şampiyon açıklandı.

Şefler tadım sonrasında yarışmacılara puan verdiler.

Canlı yayında alınan puanlar açıklandı. Esra iki etabın sonucunda 44.5, Tahsin ise 42.5 puana ulaştı.

ESRA ŞAMPİYON OLDU!

TAHSİN FENALAŞTI! Tahsin tam düşmek üzereyken Esra hemen tutarak müdahale etti.

Puanlar açıklanırken Tahsin fenalaştı. Doktor çağrılmasıyla beraber yayına bir süre ara verildi.

Son etapta Tahsin tüm şeflerden 8 puan aldı.

Esra son etapta tüm şeflerden 8,5 puan aldı.

Finalde yaptığı zor yemekle Esra şampiyon oldu.

Esra'nın finalde yaptığı kaz etli yemek şeflerden yüksek puan alırken şefler yemeğin zor olduğuna dikkat çektiler.