Yaşam

Eski halinden eser kalmad! Russell Crowe 5 yıl sonra ilk kez sakallarını kesti: Yeni hali gündem oldu!

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, beş yıl sonra ilk kez tıraş oldu. Aktör yeni halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Abone Ol

Gladyatör filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Avustralyalı oyuncu Russell Crowe, son yıllarda uzun sakalları ve fiziksel görünümünün değişimiyle gündeme geliyordu.

Ünlü aktör son olarak aldığı kilolarla gündeme gelmişti.

59 yaşındaki Avustralyalı aktör, rol aldığı filmlerde de sakallarından vazgeçmiyordu. "2019'DAN BERİ İLK TIRAŞ" Oyuncu sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

5 yıl sonra ilk kez tıraş olan oyuncu, yeni görünümünü gözler önüne serdi. Crowe "2019'dan beri ilk tıraş” diyerek bu kareyi paylaştı.

NTV’nin aktardığına göre, oyuncunun paylaşımına "Yakışıklı yüzünü saklamamalısın", "20 yaş daha genç görünüyorsun" ve "Değişim güzeldir" gibi yorumlar yapıldı.

Oyuncunun yeni bir film projesi için sakallarını kestirmiş olabileceği kaydedildi.

BACAKLARINI KIRDIĞINI YILLAR SONRA ÖĞRENDİ Oscar ödüllü ünlü aktör Russell Crowe, 2010 yılında "Robin Hood" filminin çekimleri sırasında geçirdiği set kazası sonucu iki bacağının da kırıldığını yıllar sonra öğrendiğini açıkladı.

"Gladyatör" filmi ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan Crowe, set kazasının detaylarını ve sonrasındaki süreci anlattı.

Gazete Duvar’ın haberine göre, "Robin Hood"un çekimleri esnasında yaşadığı kazayı hatırlatan Crowe, "Kaya gibi sert, engebeli bir zemine kale kapısı üzerinden atladım. Zemini hazırlamalıydık ve bir yastık gömmeliydik ama bitiş çizgisine ulaşmak için acelemiz vardı. Etrafta yüzlerce figüran, uçuşan oklar ve yanan kazanlar vardı. Atlarken 'Bu canımı acıtacak' diye düşündüğümü hatırlıyorum" dedi.

Crowe, ayak parmaklarına çarpmayı amaçladığını ancak topuklarının engebeli zemine çarptığını ve vücudunda bir elektrik şoku hissettiğini belirtti. "Büyük bir film çekiyorduk, bu yüzden zorluk çekiyorsunuz ama bu işin son ayı çok zorluydu. Yürümenin bile zor olduğu birkaç hafta oldu. Sakatlığı hiçbir zaman yapım ekibiyle tartışmadım, bu yüzden bir gün bile izin almadım, sadece çalışmaya devam ettim" şeklinde konuştu.

Ancak kazanın ardından 10 yıl boyunca bacaklarında "tuhaflık hissi" yaşayan Crowe, sonunda doktora başvurdu. Yapılan MR ve röntgen sonuçlarında bacaklarında kırıkların olduğunu öğrenen oyuncu, doktorunun "Bacaklarınızı ne zaman kırdınız?" sorusuyla büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti.

Crowe, "Görünüşe göre bu filmi iki kırık bacakla bitirdim.

Her şey sanat için. Alçı yok, atel yok, ağrı kesici yok, sadece çalışmaya devam ettiler ve zamanla kendilerini iyileştirdiler" dedi.

Aktör, bu deneyimle ilgili olarak sette yaşanan zorluklara rağmen profesyonelliklerini koruduklarını ve filmi tamamladıklarını vurguladı.