Yaşam

“Çaylarrr” repliğiyle hafızalara kazınmıştı… Çaycı Hüseyin’in son hali görenleri şaşkına çevirdi!

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakteri Çaycı Hüseyin’i canlandıran Alpaslan Özmol, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. İmaj değiştirerek saçlarını ve sakallarını uzatan Özmol, öldüğüne dair sık sık yapılan yalan haberlere de tepki gösterdi.

Abone Ol

Alpaslan Özmol, Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin rolüyle hafızalara kazındı. Dizide “Çaylarrrrrrr” repliğiyle tanınan usta oyuncu, dizideki rolüyle izleyicilerin sevgisini kazandı.

Çaycı Hüseyin rolüyle hafızalara kazınan Alpaslan Özmol’un saçını ve sakallarını uzattığı son hali ise görenleri şaşırttı.

ALPASLAN ÖZMOL’UN KİMDİR? Alpaslan Özmol, 27 Şubat 1976 tarihinde Almanya’nın Hamburg şehrinde doğdu. Ortaokulda yaşadığı zorluklardan dolayı okulu bırakmak zorunda kaldı.

Turizm sektöründe belirli bir süre çalıştıktan sonra çevresi sayesinde 1993 yılında Bursa Devlet Tiyatrosuna katıldı. 11 adet oyunda rol aldı.

1999 yılında yayımlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile TV dizi hayatına başladı. Alpaslan Özmol, bugüne kadar çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Son olarak Kuruluş Osman dizinde Gürbüz Alp karakterine hayat verdi. Alpaslan Özmol hiç evlenmedi.

İmaj değiştiren Çaycı Hüseyin’in son hali, hayranlarını oldukça şaşırttı. İşte Alpaslan Özmol’un son hali…

İmaj değiştiren Alpaslan Özmol, saçlarını ve sakallarını uzattı.

Özmol, son olarak Kuruluş Osman dizisinde Gürbüz Alp karakterine hayat verdi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ