Güncel

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’ten milyonluk anlaşma!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, yeni bir reklam anlaşması için kolları sıvadı. Bu anlaşmayla ünlü çift paraya para demeyecekler. 'Binbir Gece' dizisinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, 2009 yılında evlendi. 2010 yılında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift, daha sonra 2020 yılında oğulları Han ve 2021 yılında kızları Leyla'yı kucaklarına aldı. Çift 3 çocuğuyla Londra'ya taşınırken iş dolayısıyla İstanbul'a gidip gelmeye devam ediyor.

Abone Ol

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabında yeni tarzını paylaştı. Yeni projesi için saçlarını sarıya boyatan yıldız, şimdi de saçlarını kısacık kestirdi.

Oyuncu "Sevgili Neslihan bi süre beraberiz, hoşgeldin" notuyla sarışın halini ilk kez paylaşmıştı.

Oyuncunun kısa saçlarına, takipçilerinden birçok yorum geldi. Kimileri Korel'in yeni imajını çok beğendi, kimileri de "Eski haline dön" çağrısı yaptı.

BERGÜZAR KOREL YENİ TARZIYLA ESRA EROL'A BENZETİLMİŞTİ Ünlü oyuncu Bergüzar Korel yeni projesi için tarzını değiştirdi. Tarz değişimi sonrası başarılı sunucu Esra Erol'a benzetildi. Arkadaş olduğu bilinen iki isim bir araya gelip poz verdi. Görenler benzerlik karşısında şaşırdı. Uzun zamandır Halit Ergenç ile evliliğini sürdüren 3 çocuk annesi Bergüzar Korel, Londra'ya yerleşmişti. Korel'i Türkiye'ye yeniden getiren ise yeni projesi oldu. Korel yeni proje için tarzını da değiştirdi. Korel, yeni tarzıyla Esra Erol'a benzetildi. Projesi için saçlarını boyatan ve kestiren Korel'in yeni tarzı, yakın arkadaşı Esra Erol ile benzetilmesine sebep olmuştu.

NASIL KİLO VERDİĞİ ŞAŞIRTMIŞTI! 3 çocuk sonrası alkali su ile zayıflayan Bergüzar Korel 1 yılda 25 kilo verdi. Ünlü bir oyuncu, kilo verme sürecinde sağlıklı beslenme alışkanlıkları, günlük 2 saat yürüyüş ve günde bir saat yüzme gibi yöntemleri tercih ettiğini paylaştı. Ayrıca, bir uzman diyetisyen tarafından özel olarak hazırlanan bir beslenme programına bağlı kaldı. 8 ay içerisinde cerrahi müdahale olmadan 20 kilo veren bu ünlü isim, yaz aylarında da düzenli egzersizler yaparak formunu sürdürdü.

EVİNE ALKALİ SUYU İÇİN CİHAZ TAKTIRDI 2014 yılında verdiği bir röportajda her sabah güne alkali su içerek başladığını belirten Korel, formunu ve sağlığını bu beslenme tarzına özellikle de alkali suya borçlu olduğunu söylüyor. ALKALİ SU TARİFİ 2 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip karıştırın. Bu suyu hem içebilir hem de çay ve yemek yaparken kullanabilirsiniz. ALKALİ DİYETİ NEDİR? Vücutta biriken fazla asit hastalıkların barınması için uygun ortam meydana getirir. Alkali diyette asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durmak gerekir. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenilir. Bu gıdaların tüketimi sayesinde kanın 7.4 pH değerinde kalacağı öngörülmektedir.

Oyuncunun kısa saçlarına, takipçilerinden birçok yorum geldi. Kimileri Korel'in yeni imajını çok beğendi, kimileri de "Eski haline dön" çağrısı yaptı.

BERGÜZAR KOREL İLE HALİT ERGENÇ’TEN MİLYONLUK ANLAŞMA! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, yeni bir reklam anlaşması için kolları sıvadı. Bu anlaşmayla ünlü çift paraya para demeyecekler.

'Binbir Gece' dizisinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, 2009 yılında evlendi. 2010 yılında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift, daha sonra 2020 yılında oğulları Han ve 2021 yılında kızları Leyla'yı kucaklarına aldı. Çift 3 çocuğuyla Londra'ya taşınırken iş dolayısıyla İstanbul'a gidip gelmeye devam ediyor...

Bergüzal Korel ile eşi Halit Ergenç, yatırımlarını yurt dışına taşıdı. İngiltere'nin başkenti Londra'dan ev aldı. Çift 3 çocuğuyla Londra'ya taşınırken iş dolayısıyla İstanbul'a gidip gelmeye devam ediyor.

Takvim'in haberine göre; Ekranların gözde çifti Bergüzar Korel ile Halit Ergenç paraya para demeyecek. Ünlü çiftin bir beyaz eşya markasının yüzü olacağı iddia edildi.

Takvim'in haberine göre; Ekranların gözde çifti Bergüzar Korel ile Halit Ergenç paraya para demeyecek. Ünlü çiftin bir beyaz eşya markasının yüzü olacağı iddia edildi.

Ünlü çifte görüşmeler sonucunda teklif edilen ücretin ise 12 milyon lira olduğu vurgulandı.

Çiftin, yapılan teklife sıcak baktığı ve yakın zamanda anlaşmaya varacağı ise gelen bilgiler arasında.

Bu arada Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra'ya yerleşmiş, yaşadıkları yerden sürekli sosyal medya paylaşımları yapmışlardı.

Ancak komşularının sürekli parti vermelerinden rahatsız olan ikili başka bir yere taşındı.

İşte Bergüzar Korel'in hayatına dair bilgiler:

Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğan bir Türk oyuncudur. Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Girit, Rumeli ve Arnavut kökenlerine sahip olan Korel, çocukluğunu Ulus'ta geçirmiştir. İlköğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu'nda tamamlarken, ortaöğrenimini Yıldız Koleji'nde gerçekleştirmiştir.

Kolejden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Üniversite öncesi dönemde voleybol oynamış ve profesyonel kulüplerde yer almıştır.

Oyunculuk kariyerine 1998 yapımı "Kırık Hayatlar" dizisi ile adım atan Bergüzar Korel, ardından 2006 yapımı "Kurtlar Vadisi: Irak" filmindeki Leyla karakteriyle dikkat çekmiştir. "Kurtlar Vadisi: Irak" filmi için aldığı teklifi, hastalığı nedeniyle önce geri çevirmiş ancak annesinin babasının isteği üzerine kabul etmiştir.

Bu filmdeki başarısıyla gişe rekorları kırmıştır. Aynı yıl içinde "Zeytin Dalı" dizisinde de rol almıştır.

2006 yılında Kanal D'nin sevilen dizisi "Binbir Gece"deki Şehrazat Evliyaoğlu karakteriyle büyük çıkış yakalayan Bergüzar Korel, performansıyla dikkat çekmiş ve 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı

Sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer alan Korel, "Okuyorum Oynuyorum" projesinde çocuklarla sokak tiyatroları düzenleyerek oyuncu koçluğu yapmıştır.

Oyunculuk kariyerine televizyon, sinema ve tiyatro alanlarında başarıyla devam eden Bergüzar Korel, birçok projede yer alarak Türkiye'nin sevilen ve tanınan oyuncularından biri olmuştur.

Ayrıca, Star TV'de "Çocuktan Al Haberi" isimli yarışma programını sunmuştur.

Oyunculuk kariyerine televizyon, sinema ve tiyatro alanlarında başarıyla devam eden Bergüzar Korel, birçok projede yer alarak Türkiye'nin sevilen ve tanınan oyuncularından biri olmuştur.

Bergüzar Korel, tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile 2009 yılının Ağustos ayında evlendi.

2010 yılının Şubat ayında çiftin Ali isminde bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

2020 yılının Mart ayında çiftin Han isminde ikinci erkek çocukları dünyaya gelmiştir. 2021 yılının Kasım ayında ise çiftin Leyla isminde kız çocukları dünyaya gelmiştir.