Fenerbahçe, sahasında EMS Yapı Sivasspor'u ağırlıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri, maç eksiğiyle ikinci sıraya düşmelerinin ardından Sivasspor karşılaşmasını kazanarak liderlik koltuğuna geri dönmeyi hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szyamnski, Tadic, Dzeko.

Sivasspor: Ali, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Emrah, Gersin, Manaj.

Maç saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Sivasspor maçı, bugün saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Fred sakatlıktan geri dönüyor

Fenerbahçe'nin sahasında oynayacağı mücadele öncesinde takımda önemli gelişmeler yaşandı. Uzun süre sakat olan Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'nun, EMS Yapı Sivasspor maçında takıma dönmesi bekleniyor.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi heyecan dorukta Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi heyecan dorukta

Fred'in ilk 11'de, Djiku'nun ise yedek kulübesinde olması bekleniyor. Ayrıca, Nordsjaelland maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ferdi Kadıoğlu'nun da Sivasspor karşılaşmasında sahada olması öngörülüyor.

Ancak, Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Rodrigo Becao ve Miha Zajc, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş ise henüz hazır durumda değiller.

Portekizli oyuncu Miguel Crespo ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Eğer Sivasspor maçında sarı kart görürse, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ