Spor

Fenerbahçe için Vincenzo Montella iddiası

Abone Ol

Fenerbahçe'de sezonun bitmesiyle birlikte gözler başkanlık seçimi ve ardından verilecek teknik direktör kararına çevrildi. Sarı-lacivertlilerde iki başkan adayının da teknik direktörlük için listesinde A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklaması gündem olmuştu.

Sarı-lacivertlilerde mevcut başkan Ali Koç'un da yeniden seçilmesi durumunda teknik direktör İsmail Kartal ile devam etmeye sıcak bakmadığı iddia edildi.

İki başkan adayının listesinde de ortak isimler bulunurken bir hoca dikkat çekti.

Milliyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım ve mevcut başkan Ali Koç'un listesindeki ilk isim Jose Mourinho.

İki isim de İsmail Kartal ile yola devam etmeyi düşünmezken Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un Mourinho dışında iki ortak alternatifi olduğu öne sürüldü.

Habere göre Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın listesinde alternatif adaylardan biri A Milli Takım Teknik Direktörü  Vincenzo Montella.

Öte yandan listede yer alan diğer alternatif aday da bir İtalya. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listesinde ortak bulunan diğer hocanın da Stefano Pioli olduğu iddia edildi.